România – Finlanda – „Tricolorii” încearcă să evite un nou eşec în faţa unui stadion arhiplin

Romania-Finlanda

foto prosport.ro

România – Finlanda, al treilea meci al „tricolorilor” din actuala campanie de Liga Naţiunilor, se va juca pe stadionul Giuleşti, cu casa închisă. România – Finlanda se dispută sâmbătă, 11 iunie, ora 21:45.

România – Finlanda este meciul de care se leagă toate speranţele jucătorilor lui Edi Iordănescu pentru o revenire în clasamentul grupei din Liga Naţiunilor. În ciuda înfrângerilor din Muntenegru, scor 0-2, şi Bosnia-Herţegovina, scor 0-1, fanii vor fi alături de naţională la partida cu Finlanda.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, vineri, pe site-ul său oficial, că partida echipei naţionale a României cu Finlanda, programată, sâmbătă, pe Stadionul Rapid-Giuleşti, în Liga Naţiunilor, se va disputa cu casa închisă, toate cele 14.000 de bilete fiind epuizate.

„Jucăm cu stadionul plin! Pentru meciul cu Finlanda, programat sâmbătă, 11 iunie, de la ora 21:45, nu mai sunt bilete disponibile. Ultimele tichete au fost achiziţionate în această dimineaţă”,

se menţionează pe site-ul FRF.

Edi Iordănescu nu se poate baza pe doi jucători importanţi

După ce l-a pierdut pe Iulian Cristea în meciul echipei naționale a României cu Muntenegru, de la Podgorița, selecționerul tricolorilor, Edi Iordănescu, nu se va putea baza nici pe Denis Alibec în următoarele două jocuri.

Edward Iordănescu are încredere în jucătorii de la echipa naţională şi este de părere că o victorie cu Finlanda sau cu Muntenegru ar schimba total lucrurile la echipa reprezentativă.

Program România în Liga Naţiunilor 2022-2023

România mai are de jucat două meciuri în Liga Naţiunilor 2022-2023, în luna iunie, şi alte două partide în septembrie. În funcţie de rezultatele obţinute, Federaţia Română de Fotbal va face o analiză şi va decide dacă se va impune schimbarea selecţionerului.

11 iunie 2022

14 iunie 2022

23 septembrie 2022

26 septembrie 2022

Exit mobile version