Revoluție la Universitatea Craiova. Mihai Rotaru, mutări în cascadă după numirea lui Marian Copilu!

marian-copilu-mihai-rotaru

foto prosport.ro

Mihai Rotaru face mutări importante în sectoare-cheie la Universitatea Craiova. Aducerea lui Marian Copilu, ca președinte executiv, este primul pas. 

Picajul din finalul anului, 7 meciuri fără victorie în Liga 1, și ieșirea din lupta pentru titlu au avut impactul unui cutremur de proporții la Craiova. Situație în care finanțatorul Mihai Rotaru a decis că e timpul pentru a lua câteva decizii radicale la club.

Mihai Rotaru a predat transferurile de la Universitatea Craiova 

Un pas important a fost instalarea lui Marian Copilu în funcția de președinte executiv.

Marian Copilu a fost prezentat ieri, oficial, și se va ocupa de acum încolo de toate treburile operative ale grupării din Bănie, ceea ce-i va permite lui Rotaru să facă un pas înapoi.

Cel mai important, în limita unui buget agreat cu omul de afaceri, ex-clujeanul va manageria toate achizițiile de jucători. În anii în care s-a ocupat personal, patronul n-a avut mereu mână bună.

La doar 3 zile distanță de reluarea campionatului, Universitatea încă negociază pentru și cu jucătorii vizați să întărească lotul.

Reorganizare din temelii la CS Universitatea Craiova

Mihai Rotaru a decis să pună piciorul în prag și să reorganizeze din temelii Academia și pentru că, în condiții economice din ce în ce mai dificile, miza în anii următori o vor reprezenta talentele crescute în curtea clubului.

În fruntea Academiei a fost numit Lucian Pretorian, fostul team-manager al primei echipe, iar în săptămânile următoare vor fi angajați mai mulți nutriționiști, kinetoterapeuți și preparatori fizici.

Din noua calitate, Lucian Pretorian a luat deja o serie de decizii importante. Conform Oltenia TV, Corneliu Papură va ocupa funcția de antrenor principal al formației secunde. Acesta va fi ajutat de Dragoș Bon, și el fost interimar la prima echipă. Oltenii ocupă poziția a 7-a în seria 6 din al treilea eșalon.

Exit mobile version