Revenire surpriză la FCSB pentru meciul cu FC Argeș. Gigi Becali are, în sfârşit, motive de bucurie

Gigi-Becali-FCSB

foto playsport.ro

Revenire surpriză în lotul celor de la FCSB pentru partida cu FC Argeș în etapa 27 din SuperLiga. Un fotbalist al roș-albaștrilor e din nou în lot după o pauză de o jumătate de an.

FCSB a strâns rândurile după remiza cu Universitatea Craiova, scor 1-1 în etapa 26 din SuperLiga pe Arena Națională. În cadrul echipei de start a roș-albaștrilor au loc schimbări. Gigi Becali a luat decizia de a-i titulariza atât pe Florinel Coman și Octavian Popescu în cele două flancuri pentru meciul cu FC Argeș, potrivit fanatik.ro.

Ovidiu Popescu, revenire surpriză la FCSB

Ovidiu Popescu s-a accidentat pe 6 august 2022, în meciul celor de la FCSB cu CS Mioveni. Verdictul pentru fotbalistul roș-albaștrilor a fost unul crunt și a fost operat la genunchi de renumitul medic Paulo Mariani. 

Gigi Becali a anunțat că așteaptă revenirea fotbalistului în vârstă de 28 de ani, iar cu el pe gazon, roș-albaștrii vor reuși să conserve rezultatul. Capitol la care au fost probleme în ultimele runde.

Astfel, postul de titular al lui Deian Sorescu, folosit ca fundaș dreapta la FCSB, este pus în pericol. Gigi Becali a anunțat în mai multe rânduri că nu este mulțumit de fotbalistul împrumutat de la Rakow, astfel revenirea lui Ovidiu Popescu ar putea fi privită ca o reală amenințare de fostul jucător de la Dinamo.

a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali a cerut un jucător în primul 11 pentru meciul cu FC Argeș

Finanțatorul roș-albaștrilor le-a comunicat azi celor din staff-ul tehnic al echipei că vrea neapărat să-l vadă în primul 11 pe Joyskim Dawa, unul dintre jucătorii săi preferați.

Joyskim Dawa a ieșit din formula de start la meciul cu CFR Cluj pentru că a fost suspendat. În următorul joc, cel cu FC Voluntari, camerunezul a lipsit din nou, dar pentru că a fost învoit din motive familiale, în timp ce la jocul cu Universitatea Craiova a fost rezervă neutilizată.

Andrea Compagno revine în lotul celor de la FCSB

Deși a sperat până în ultimul moment că va fi apt de joc pentru derby-ul cu Universitatea Craiova, Leo Strizu nu s-a putut baza pe golgheterul roș-albaștrilor în remiza de pe Arena Națională. Atacantul italian a ratat meciul cu oltenii din cauza unei accidentări la genunchi.

Fotbalistul transferat de FCSB de la FC U Craiova 1948 în vară, pentru 1,5 milioane de euro, va reveni în echipa roș-albaștrilor pentru meciul cu FC Argeș.

„Compagno s-a pregătit bine toată săptămâna. Astăzi a terminat antrenamentul. Din ce știu eu este în lot. Contează foarte mult cum se simte el. E adevărat lipsește și Cordea, dar încerc să vă spun că pe durata campionatului avem nevoie de toți jucătorii din lot. Trebuie aduși la o formă foarte bună pentru că nu știi când apar accidentările sau suspendările”

a declarat Leo Strizu.
Exit mobile version