Revenire de ultima oră în lotul Universității Craiova după eliminarea lui Paul Papp!

UNIVERSITATEA CRAIOVA

foto fanatik.ro

Universitatea Craiova primește vești bune după turul cu Hapoel Beer Sheva, urmând să beneficieze de o revenire importantă, aceea a lui Valerică Găman.

Valerică Găman a revenit la antrenamentele Universității Craiova și are șanse mari să fie folosit pentru meciul retur cu Hapoel Beer Sheva, din play-off-ul Conference League, potrivit fanatik.ro.

Valerică Găman a revenit la antrenamentele Universității Craiova și poate fi folosit pentru returul din Israel cu Hapoel Beer Sheva. Planul era ca fundașul să fie folosit de probă în meciul de campionat cu Chindia Târgoviște, însă partida a fost amânată, așa că va fi folosit direct în Conference League.

Vestea revenirii lui Valerică Găman este una bună pentru olteni, mai ales după eliminarea lui Paul Papp de la pauza meciului cu Hapoel Beer Sheva, scor 1-1.

Ce fundași a vrut Universitatea Craiova să transfere

Pe lista oficialilor de la Universitatea Craiova s-au aflat Bogdan Mitrea și Gabi Tamaș, doar că Sepsi OSK a refuzat oferta venită de la trupa condusă de Mihai Rotaru, în timp ce Petrolul a acceptat să-l cedeze pe experimentatul fotbalist în Bănie, doar că mutarea nu se va concretiza din cauza faptului că nu poate fi trecut pe lista UEFA.

Bogdan Mitrea, fost fundaș la echipe precum Viitorul, FCSB, Ascoli și Spartak Trnava, evoluează la Sepsi OSK din vara lui 2020. La formația din Sf. Gheorghe a adunat 92 de meciuri, 12 goluri și 6 pase decisive.

Exit mobile version