Reghecampf, revoltat de prețul biletelor la meciul cu FC Voluntari. Propunerea antrenorului

Laurentiu-Reghecampf-Universitatea

foto prosport.ro

FC Voluntari a anunțat un preț unic de 100 de lei pentru biletele la meciul cu Universitatea Craiova, programat sâmbătă, 11 decembrie, de la ora 17:30.

Laurențiu Reghecampf, s-a declarat nemulțumit de această situație și a cerut implementarea unui regulament pentru toate cluburile.

FC Voluntari a stabilit un preț ridicat pentru bilete în tentativa de a evita prezența multor fani ai Universității Craiova pe arena “Anghel Iordănescu”.

La precedentul meci jucat de FC Voluntari pe teren propriu în Liga 1 și la care accesul spectatorilor a fost permis, cu FC Argeș, pe 20 octombrie, prețul unui bilet a fost de 30 de lei.

Reghecampf: Fotbalul este pentru fani

„Nu știam că mai avem parte de asemenea episoade, îmi pare rău că aud. Suntem în 2022 în curând… să avem parte de asemenea episoade. N-am știut până acum. Nu cred că este normal. Fotbalul este pentru fani. Este dreptul celor de la Voluntari să pună prețul cât doresc, dar vorbim de niște oameni care vin să vadă fotbal, care muncesc zi de zi pentru un salariu care nu este foarte mare. Pentru oameni, un meci de fotbal este o relaxare, un moment în care pot ieși din acest mediu, unde sunt foarte multe probleme. Deci este păcat. Ar trebui să existe o regulă pentru toată lumea. Fotbalul este pentru fani, nu pentru un stadion gol. Nu cred că este cazul să facem glume, nu credeam că se mai întâmplă așa ceva”,

a spus Laurențiu Reghecampf.

Ilfovenii au stabilit ca preţul unui tichet la partida de sâmbătă, de la ora 17.30, să fie 100 de lei.

„Biletele la partida dintre FC Voluntari și CS Universitatea Craiova, contând pentru etapa a 19-a a Ligii 1, se pot achiziționa de la casa de bilete a stadionului ‘Anghel Iordănescu’ (strada Niță Pintea, nr. 41- Voluntari) după următorul program: vineri, 10 decembrie: 10.00-18.00; sâmbătă, 11 decembrie: 10.00-18.15. Intrare generală – 100 de lei.”

Exit mobile version