Reghecampf pune piciorul în prag după eșecul cu CFR Cluj: „Trebuie să ne trezim!”

CFR-UCraiova

foto prosport.ro

CFR Cluj câștigă meciul cu Universitatea Craiova, scor 1-0, din etapa a 9-a, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”. Singurul gol al partidei a fost marcat de Andrei Burcă în minutul 20.

CFR Cluj rămâne pe locul 1 în clasament, cu 24 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova este pe 9, cu 13 puncte, la egalitate cu FC Argeș.

Evoluțiile slabe l-au dezamăgit pe antrenorul Științei, Laurențiu Reghecampf

Evoluțiile slabe ale unor jucători l-au dezamăgit pe antrenorul Științei, Laurențiu Reghecampf.

„În primul rând, atitudinea și comportamentul nostru în prima repriză… Am jucat foarte slab! Am avut ocazii, dar am avut ghinion, puteam să dăm gol. În mare, nu mi-a plăcut și am discutat cu jucătorii în cabină. Vom analiza totul în următoarele zile. Trebuie să ne trezim, pentru că pierdem multe puncte și față de meciul trecut avem o diferență foarte mare. La meciul trecut am avut atitudine și multe ocazii, numai prin ghinion am pierdut. Dar astăzi a fost un joc foarte slab din partea noastră.

Trebuie să marcăm! Avem foarte multe ocazii și ratăm cu o seninătate incredibilă. Din punctul meu de vedere, echipa nu s-a ridicat la nivelul la care trebuia să joace. Așteptăm mai mult de la toată echipa, nu pot să dau un nume. Vreau să arate caracter și atitudine, sunt o echipă care pot câștiga campionatul“,

a declarat Laurențiu Reghecampf.

Elevii pregătiți de Laurențiu Reghecampf și-au creat numeroase ocazii, însă au ratat din toate pozițiile. Cele mai multe faze de gol le-a avut Andrei Ivan.

Exit mobile version