Reghecampf, în siguranță pe banca U Craiova! Ce l-ar putea face pe Mihai Rotaru să îl demită pe „Reghe”

Reghecampf-Rotaru

foto realitateasportiva.net

Universitatea Craiova se află pe locul patru în clasamentul Ligii 1, după remiza cu FC Botoșani, scor 2-2, din etapa 18.

Craiova are un total de 29 de puncte, iar față de liderul clasamentului, CFR Cluj, îi despart 19 puncte, astfel că șansele la titlu sunt din ce în ce mai mici.

Ce l-ar putea face pe Mihai Rotaru să îl demită pe Laurențiu Reghecampf

Patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru nu renunță la titlu. Finanțatorul este de părere că Laurențiu Reghecampf și elevii săi trebuie să lucreze la faza defensivă, capitol la care oltenii au arătat mai multe slăbiciuni.

Rotaru a mărturisit că are încredere în Laurențiu Reghecampf, mai ales după ce a văzut cum s-a transformat jocul Universității Craiova după venirea tehnicianului.

Patronul oltenilor a spus că nu are de gând să îl înlocuiască pe Laurențiu Reghecampf nici măcar în cazul unui scenariu sumbru, ratarea play-off-ului.

”Cred că aceste lucruri pot fi rezolvate începând din cantonamentul din iarnă. Prefer să construim pe un joc spectaculos, fără a avea punctele meritate. Jucătorii să fie mai concentrați pe faza defensivă. A fost o lipsă de concentrare. Uitați-vă la primul gol primit la Botoșani. Nu trebuie să ne pricepem la fotbal ca să ne dăm cu părerea. 99 la sută din golurile primite au fost pe greșelile noastre. Sunt jucători în care avem încredere și cred că lucrurile astea se vor rezolva. Reghecampf a rezolvat un lucru. Suntem mai agresivi, am încredere că va rezolva și cealaltă problemă. Avem de munca, dar sunt convins că vom face o pregătire foarte bună. Există cuvântul ’remontada’ în dicționar? Din fericire, clasamentul nu se înjumătățește acum”,

a declarat Mihai Rotaru.

Rotaru: Acum ar fi o misiune imposibilă să luăm titlul

„Acum ar fi o misiune imposibilă să luăm titlul. Toată suflarea Universității Craiova trebuie să strângă din dinți și să luăm punctele din aceste trei meciuri. Nu rezultatul va schimba antrenorul la Craiova, ci lipsa unei filosofii, a unei viziuni. Sunt mulțumit de Reghecampf. Începutul acesta de campionat am pierdut 1-4 cu FCSB. Uitați-vă ce jucăm acum. Este un stres pentru antrenor. Întotdeauna va fi presiunea rezultatului, presiunea publicului. Să luăm în calcul că nu prindem play-off-ul. Atunci trebuie să construim, în momentul acela rezolvăm problema, pregătim echipa în așa fel încât să luăm campionatul la anul. Orice eșec trebuie să fie bazele unei construcții sănătoase, dar prefer să construiesc din play-off, nu din play-out”,

a adăugat Mihai Rotaru.
Exit mobile version