Reghecampf, deranjat de întrebarea unui jurnalist. Declarațiile antrenorului, înaintea barajului cu FC Botoșani

Laurentiu-Reghecampf-U-Craiova

Sursă: Inquam Photos / Bogdan Danescu

Laurențiu Reghecampf a fost deranjat de o întrebare la conferința de presă premergătoare meciului cu FC Botoșani, din barajul pentru calificare în preliminariile Conference League.

„Calificare în Europa ar mai spăla din rușinea unui campionat și a unei Cupe ratate?”, a fost întrebarea care l-a deranjat pe Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a rămas blocat pentru câteva secunde, apoi și-a început discursul.

„Rușine a fost când nu ne-am calificat în finala Cupei. Ce s-a întâmplat în campionat, au fost anumite motive care au dus la terminarea pe locul 3. Echipa noastră s-a prezentat foarte bine. Sun dezamăgit să aud că vedeți acest lucru ca pe o rușine”,

a declarat Reghecampf.

Declarațiile lui Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a insistat pe ideea că acest meci nu ar trebui să se dispute, deoarece Botoșani a terminat sezonul pe locul 9.

Moldovenii ar fi trebuit să dispute semifinala barajului cu echipa de pe locul 8, Sepsi. Covăsnenii s-au calificat însă direct în preliminariile Conference League după ce au câștigat Cupa României. Astfel, Botoșani a ajuns direct în finala barajului cu CS Universitatea.

„Îmi e greu să vorbesc de acest meci și de această alegere regulamentară care există în momentul de față. Jucăm meciul de mâine seară în așa fel încât să ne câștigăm dreptul de a juca în Conference League, deși nu înțeleg sensul, dar în fine.

Sunt singur că cei de la Botoșani vor veni foarte motivați, este șansa unei echipe care nu a fost în play-off să joace un asemenea meci. Jucăm acasă și sper să facem un meci bun și să reușim să închidem sezonul cu o calificare în Conference League.

Nu mai contează ce s-a întâmplat în acest sezon, contează doar acest meci de calificare în Conference League”,

a spus Reghecampf.
Exit mobile version