Rapidiștii i-au acuzat pe craioveni de „fake news”, după cazurile de COVID. Bancu a dat replica

Nicusor-Bancu

Nicusor-Bancu

Universitatea Craiova a avut mari probleme înaintea meciului cu Rapid, din cauza cazurilor de COVID, însă giuleștenii nu au fost impresionați și și-au acuzat rivalii de „fake news”.

După replica lui Laurențiu Reghecampf, a venit și răspunsul lui Nicușor Bancu. El este unul dintre jucătorii infectați și a dezvăluit cum s-a simțit pe teren.

„Sunt bine, în general am fost bine pe toată durata bolii, n-am avut simptome, dar a trebuit să stau 7 zile în carantină și a fost dificil. Nu am putut să fac antrenamente, s-a văzut și pe teren, ritmul nu a fost alert, ca în tur, unde s-a jucat altceva. A fost oboseală, simțeam că nu suntem pregătiți fizic, mai ales eu, mi-era greu să urc în atac și apoi să revin, ca înainte. De aceea, am stat mai mult în apărare, astăzi ne-am apărat foarte bine, ăsta a fost scopul, să nu primim gol, știam că vom marca, a venit și golul foarte repede”,

a declarat Nicușor Bancu.

Universitatea Craiova – Rapid 1-0

Mihai Iosif, a spus că nu e impresionat de povestea celor de la Universitatea Craiova, despre care a spus că „știrile astea sunt de adormit copii”.

”Nu a fost nicio tactică. A fost adevărul. Ne-am antrenat pe grupe, chiar nu ne-am dorit acest lucru. Noi ne-am dorit să amânăm acest meci, dar nu s-a putut”,

a spus Laurențiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf a recunoscut că a fost îngrijorat înaintea partidei, pentru că mulți dintre jucători nu erau la cel mai bun nivel și s-au antrenat separat în ultima săptămână, din cauza infectărilor cu COVID-19.

Universitatea Craiova a învins Rapid cu 1-0, în primul meci oficial din 2022 al celor două echipe.

Exit mobile version