Rapid – Universitatea Craiova 1-2. O nebunie de meci!

Rapid-Universitatea-Craiova

foto: playsport.ro

Forma extraordinară a lui Rapid din acest debut de campionat a fost întreruptă la meciul de pe teren propriu cu Universitatea Craiova, 1-2. 

Meciul dintre Rapid și Universitatea Craiova s-a ridicat la așteptări, fiind unul pe cinste, cu ocazii la ambele porți.

Giuleștenii au fost la un pas de o nouă victorie surprinzătoarea, dar au primit două goluri pe final de meci, care le-au spulberat visurile.

Înfrângerea a fost cauzată și de eliminarea lui Belu-Iordache din finalul primei reprize, acesta primind al doilea cartonaș galben pentru un fault brutal.

Reghecampf: Pigliacelli rămâne, are contract

„A fost un meci deschis, de la început. Ne-am creat ocazii, mai ales după cartonașul roșu. Nu mi-aș dori să mai văd un joc ca în prima repriză. Nu am pus niciun fel de presiune, nu am fost agresivi și nu înțeleg de ce mereu arătăm mai bine după pauză.

Mă gândesc mereu ce se întâmplă la echipă. Trebuia să marcăm mai devreme. Am avut multe ocazii, trebuia să înscriem mai devreme. Portarul lor a fost foarte inspirat, a scos niște mingi incredibile. Eu mi-aș dori ca Rapid și Universitatea Craiova să joace în play-off. Nu sunt supărat, chiar dacă au fost anumite incidente după meci. Îmi place atmosfera.

Acum ne gândim mai mult la veniri și apoi la plecări. Pigliacelli rămâne, are contract. Sunt foarte mulțumit de ce a jucat. Sunt bucuros că am câștigat trei puncte. Sincer, nu mă interesează așa mult faptul că am fost prima echipă care a marcat în poarta Rapidului. Noi avem trei zile libere, după care urmează două săptămâni. Vom merge la Poiana Brașov și vom pregăti echipa“,

a declarat Laurențiu Reghecampf..

Rapid înregistrează prima înfrângere din acest sezon și rămâne cu 16 puncte, în timp ce oltenii acumulează 12 puncte și urcă pe locurile de play-off.

Exit mobile version