Rapid – CS Universitatea Craiova, derby pe Arena Națională

rapid-u-craiova

foto: fanatik.ro

Rapid și CS Universitatea Craiova se întâlnesc sâmbătă, de la ora 21:00, în etapa cu numărul 7 din Liga 1.

Este de aşteptat ca partida de pe Arena Naţională să aducă din nou pe stadion mulţi spectatori şi să avem parte de o atmosferă incendiară.

Dincolo de duelul suporterilor, care cu siguranţă va fi la înălţime, meciul în sine este unul care stârneşte multe aşteptări.

Laurenţiu Reghecampf speră ca echipa să fie şi mai pregătită decât la ultimul meci, cel cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-0, şi să plece de la Bucureşti cu toate punctele.

Rapid are cel mai bun start de sezon din istorie în ceea ce privește defensiva. Nu a încasat niciun gol în primele 6 runde. Giuleștenii încep etapa de pe locul secund, cu 16 puncte, unul sub liderul CFR Cluj.

CS Universitatea Craiova a strâns doar 9 puncte în 6 etape și este pentru moment în afara locurilor de play-off, pe 7. Oltenii vin după o victorie pe teren propriu, 1-0 contra lui Gaz Metan Mediaș.

Reghecampf: Va fi un spectacol în tribune

„Jucăm cu o echipă care în momentul de faţă este în top. Va fi un meci dificil, va fi un meci unde vor fi foarte multe ambiţii, va fi un spectacol în tribune. Cu siguranţă cei de la Rapid vor încerca să facă orice să nu piardă.

Mie îmi place în general fotbalul mai dur, bărbătesc, dar la limita fair-play-ului, la limita regulamentului. Fotbalul este pentru bărbaţi, se întâmplă să fie şi anumite contacte mai dure.

Nu contează bugetul pe care îl au, bravo lor că au reuşit să facă o echipă atât de competitivă. De ce nu ar trebui să câştige o echipă campionatul, care nu are un buget ca o echipă precum CFR sau FCSB? Nu întotdeauna banii sunt cei care câştigă un campionat”,

a spus Laurențiu Reghecampf.
Exit mobile version