Rămâne sau nu Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova?

laurentiu-reghecampf

foto as.ro

Laurențiu Reghecampf e antrenorul Universității Craiova din vara trecută, contractul său fiind pe doi ani. Echipa din Bănie a ratat obiective, precum câștigarea Cupei României, dar Dinu Gheorghe crede că tehnicianul merită să continue la formația olteană.

Universitatea Craiova încheie sezonul pe locul trei, a ratat finala Cupei României, fiind învinsă de Sepsi, și va juca barajul pentru Conference League.

Fost conducător al unor echipe ca Rapid sau Dinamo, Dinu Gheorghe a declarat că patronul Mihai Rotaru nu trebuie să-l îndepărteze pe „Reghe” de pe bancă, ci e nevoie de întărirea lotului, potrivit prosport.ro

„Dacă domnul Rotaru vrea să facă din echipa asta ceva atunci e normal să-l lase pe Reghe. Lotul nu e făcut cu acordul lui, a venit pe parcurs și nu e ușor să ai un lot pregătit de altcineva și să lucrezi cu el. Acum a făcut o evaluare și poate spune: șapte pleacă și aducem alții”

a declarat Dinu Gheorghe.

Dinu Gheorghe: „Eu să fiu Rotaru aș lua decizia să continui cu Reghecampf”

„Nu totul pleacă de la bani. Gigi Becali are bani și nu câștigă de mulți ani titlul. banii doar asigură un suport. Eu să fiu Rotaru un minut aș lua decizia să continui cu Reghecampf. I-aș atrage mai multă răspundere. El să vină cu propuneri: am nevoie de jucători acolo (n.red. – să acopere posturile).

Cei din jurul domnului Rotaru nu știu ce rol au, poate unul negativ că echipa nu performează la nivelul investiților. Reghe trebuie lăsat încă un an și apoi să tragă linie domnul Rotaru”,

a mai spus Dinu Gheorghe.

Laurențiu Reghecampf nu se gândește la plecarea de la Craiova și le promite suporterilor că echipa va arăta mult mai bine în sezonul viitor. Totul depinde însă de barajul pentru locul din Conference League.

Exit mobile version