Probleme uriașe pentru Universitatea Craiova înaintea derby-ului cu FCSB. Un jucător s-a accidentat și a fost trimis la „vraci”

universitatea-craiova

foto playsport.ro

Universitatea Craiova se confruntă cu probleme majore înaintea derby-ului cu FCSB! După ce a fost chinuită de gripa sezonieră, trupa din Bănie l-a pierdut pe Ionuț Vînă, care s-a accidentat, informează fanatik.ro.

Universitatea Craiova are mari probleme în cadrul lotului, după ce un focar de gripă sezonieră nu le-a permis jucătorilor olteni să se antreneze la un nivel optim pentru derby-ul cu FCSB.

Între timp, trupa din Bănie a reușit să scape de focarul de gripă, însă, acum, întâmpină o nouă problemă: accidentarea lui Ionuț Vînă.

Mijlocașul Ionuț Vînă a suferit o ruptură musculară, iar medicii din staff-ul lui Laurențiu Reghecampf au decis să-l trimită să se trateze, în Serbia, la celebrul „vraci” Marijana Kovacevic.

Ionuț Vînă nu va fi prezent la meciul dintre FCSB și Unversitatea Craiova, care este foarte important, pentru olteni, în vederea luptei pentru locul 2 din Casa Pariurilor Liga 1.

Exit mobile version