Probleme pentru Neagoe înaintea derby-ului cu CFR Cluj

Eugen-Neagoe-U-Craiova

foto prosport.ro

Probleme pentru Eugen Neagoe înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Universitatea Craiova se pregătește de derby-ul cu CFR Cluj programat duminică, de la ora 21:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”. Oltenii speră să revină în lupta la titlu cu o victorie în faţa campioanei, pentru acest duel fiind deja vândute peste 4000 de bilete.

Antrenorul Eugen Neagoe are bătăi de cap cu accidentările. Fundaşul Gjoko Zajkov s-a accidentat în finalul meciului cu Malta, câştigat de Macedonia de Nord cu 2-1, în preliminariile Euro 2024 şi, este incert pentru derby-ul cu CFR Cluj, potrivit fanatik.ro.

Pierdere importantă pentru Eugen Neagoe

Apărătorul oltenilor a jucat titular, dar a părăsit terenul accidentat în minutul 92 după o ciocnire cu portarul. Gjoko Zajkov a fost transportat la spital cu o comoţie, iar medicii i-au recomandat o pauză de 4-6 zile.

Astfel, fundaşul nu va evolua în amicalul pe care Macedonia de Nord îl va juca luni împotriva Insulelor Feroe, iar pentru confruntarea cu weekend dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj este sub semnul întrebării.

Universitatea Craiova, la şapte puncte de lider în SuperLiga!

Pentru Eugen Neagoe problemele din centrul defensivei se acutizează. Raul Silva s-a accidentat în meciul cu UTA Arad şi nu a putut evolua în derby-ul cu FCSB, astfel că în prim plan au revenit Bogdan Mitrea şi Valerică Găman, jucători care au evoluat mai puţin.

Universitatea Craiova este pe locul patru în SuperLiga, la şapte puncte de liderul Farul Constanţa. O victorie cu CFR Cluj ar propulsa echipa lui Neagoe în lupta pentru titlu, campionii fiind în acest moment pe locul doi.

În sezonul regulat, Universitatea Craiova a câştigat cu 2-0 meciul de pe teren propriu cu CFR Cluj.

Eugen Neagoe are o serie de patru meciuri fără eşec pe banca oltenilor, cea mai lungă de când a preluat banca tehnică, informează fanatik.ro.

Exit mobile version