Probleme pentru Laurențiu Reghecampf! Încă un titular vrea să plece de la Universitatea Craiova

Laurențiu-Reghecampf

Laurențiu-Reghecampf

Deși sezonul încă nu s-a încheiat, la Universitatea Craiova au început deja primele mișcări de trupe, iar Lyes Houri pare că va fi primul fotbalist care va părăsi Bănia. Alături de el, oltenii sunt aproape să se despartă și de Alexandru Mateiu, al cărui contract va expira la finalul acestui sezon. Acestea nu vor fi singurele plecări din tabăra oltenilor. 

Cei doi mijlocași ai trupei antrenate de Laurențiu Reghecampf nu sunt singurii jucători care se pregătesc să o părăsească pe Universitatea Craiova.

Mirko Pigliacelli nu vrea să mai continue la formația din Bănie. Portarul italian nu își va prelungi contractul cu „Știința”, scadent în vara anului viitor, potrivit fanatik.ro.

Mirko Pigliacelli a fost adus la Universitatea Craiova de către Devis Mangia, în vara anului 2018. De-a lungul celor patru sezoane petrecute la formația din Bănie, portarul italian s-a dovedit a fi unul dintre cei mai importanți jucători ai „alb-albaștrilor”.

Goalkeeper-ul a ajuns la 164 de partide în echipamentul Universității Craiova. În acest sezon, Pigliacelli a încasat 35 de goluri. Portarul italian ar putea disputa ultima partidă în echipamentul oltenilor la meciul de baraj pentru Conference League.

Universitatea Craiova a câștigat de două ori Cupa României (2017-2018/2020-2021) și Supercupa (2020-2021), cu Pigliacelli în poarta.

Marius Constantin ar putea fi următoarea plecare de la Universitatea Craiova

Marius Constantin se află în ultimele luni de contract cu formația din Bănie și ar putea fi următorul jucător care îi părăsește pe olteni. Ajuns la 37 de ani, fundașul central este dorit în continuare de către Laurențiu Reghecampf în lotul „alb-albaștrilor”.

Tehnicianul oltenilor a spus că oficialii Universității Craiova negociază prelungirea contractului cu Marius Constantin, care expiră în această vară. Laurențiu Reghecampf a declarat că fostul jucător al celor de la Rapid îi poate ajuta pe olteni să câștige titlul în sezonul viitor.

„Au fost și sunt discuții în interiorul clubului despre prelungirea contractului lui Marius. Eu mi-aș dori foarte mult ca Marius Constantin să rămână aici și din vară, indiferent de ce jucători vor veni, pentru că este un fotbalist important”,

a spus Laurențiu Reghecampf.
Exit mobile version