Probleme pentru FCSB înaintea meciului cu Universitatea Craiova

FCSB-UNIVERSITATEA-CRAIOVA

foto prosport.ro

FCSB a primit o veste proastă înainte de partida cu Universitatea Craiova din campionat, din etapa a 26-a. 

Andrea Compagno s-a accidentat la genunchi la o ședință de antrenament și a devenit incert pentru partida contra elevilor lui Eugen Neagoe, potrivit ProSport. Conform aceleiași surse, atacantul italian va efectua un RMN în cursul zilei de vineri pentru a se știi exact dacă se va putea conta pe el cu Universitatea Craiova. 

În cazul în care Andrea Compagno nu va putea juca împotriva oltenilor, Mihai Pintilii va apela pentru postul de atacant central la Billel Omrani sau David Miculescu, care au mai fost folosiți în această poziție de-a lungul sezonului. 

Arbitru fără ecuson FIFA la FCSB – Universitatea Craiova

Comisia Centrală a Arbitrilor a stabilit să delege la derby-ul rundei a 26-a din SuperLigă, dintre FCSB și Universitatea Craiova, un arbitru netrecut pe lista FIFA, lucru care s-a mai întâmplat și în urmă cu două etape, la derby-ul dintre campioana României, CFR Cluj, și vicecampioana FCSB.

De această dată președintele CCA, Kyros Vassaras, a ales să meargă pe mâna lui Adrian Cojocaru, un central fără ecuson FIFA, potrivit gsp.ro.

Decizia poate părea puțin surprinzătoare, în contextul în care Cojocaru nu este trecut pe lista FIFA și nici nu are la activ multe meciuri cu miză, așa cum va fi confruntarea dintre bucureșteni și gruparea olteană.

Adrian Cojocaru este însă un arbitru contestat în trecut de cei de la FCSB, care s-au arătat nemulțumiți de deciziile luate de acesta.

Exit mobile version