Probleme la Universitatea Craiova! Mirel Rădoi, în mare încurcătură înaintea derby-ului cu FCSB

mirel-rădoi

foto prosport.ro

Meciul dintre Universitatea Craiova și FCSB va fi și un duel al antrenorilor Mirel Rădoi și Nicolae Dică. Cei doi au împărțit același vestiar ca fotbaliști, apoi au colaborat pe banca primei reprezentative a României. 

Fără Andrei Ivan și Koljic, accidentați, Mirel Rădoi n-are soluții viabile nici printre nou-veniți. Silva e incert, Mitrea gafează, Hanca mai are nevoie de timp, iar restul transferurilor reușite de Universitatea Craiova par „de umplutură”. 

Andrei Ivan, ruptură musculară, și Elvir Koljic, operat la un tendon, ies definitiv din calcule. Asupra lui Ștefan Baiaram, aproape refăcut după o leziune musculară, planează un mare semn de întrebare. Iar cei cu experiență și nume de pe bancă, Ionuț Vână, Dan Nistor și Mihai Căpățână, încercați de Mirel Rădoi în Gruia, contra CFR-ului (0-2), au dezamăgit din nou. 

Nici achizițiile verii nu-i dau lui Rădoi motive de entuziasm. De departe cel mai bun transfer estival, fundașul Raul Silva vine după o ruptură musculară și n-a mai jucat din 14 august. Ca și în cazul lui Baiaram, o decizie în privința prezenței brazilianului în lotul pentru FCSB se va lua astăzi.

Mirel Rădoi vrea întinerirea lotului Universităţii Craiova

Universitatea Craiova are cea mai mare medie de vârstă din primul eşalon, iar Mirel Rădoi este convins că este nevoie de sânge proaspăt în Bănie, deoarece în aceste condiţii, cu jucători trecuţi de 30 de ani, nu se pot ataca mai multe obiective în acelaşi sezon.

Tehnicianul îşi doreşte achiziţionarea unor tineri valoroşi, precum şi promovarea unor jucători de la formaţia-satelit, primii pe care îi are în vedere fiind Marian Danciu şi David Sala.

Universitatea Craiova s-a transformat, în urma ultimelor campanii de mercato, în echipa cu cea mai mare medie de vârstă din Superligă. Nu mai puţin de 13 jucători peste 30 de ani are în lot Mirel Rădoi: Arlasuskis (35), D. Rusu (32), Lazar (31), Mitrea (35), Găman (33), Papp (33), Silva (32), Bancu (30), Martic (32), Creţu (30), Mateiu (33), Nistor (34), Hanca (30).

Exit mobile version