Prima reacție a lui Mihai Rotaru după FCSB – Universitatea Craiova. Ce spune despre lupta la titlu

Mihai-Rotaru

foto telekomsport.ro

Mihai Rotaru a fost impresionat de modul în care trupa lui Laurențiu Reghecampf a jucat în meciul de pe Arena Națională. FCSB a pierdut, scor 0-2, în fața Universității Craiova.

Patronul oltenilor antrenați de Laurențiu Reghecampf susține că echipa lui a câștigat meritat, în ciuda faptului că s-a baricadat în propria poartă. Mihai Rotaru n-are niciun dubiu nici în privința penalty-ului controversat obținut de Andrei Ivan.

„O victorie specială. Nu am venit la București să facem spectacol, ci să câștigăm. Cel mai tare este că mi-au spus că un gol va fi din aut și golul lui Bic a venit din aut”

a declarat Mihai Rotaru.

Mihai Rotaru: „Nu ne gândim la campionat”

În ciuda victoriei cu FCSB, Mihai Rotaru nu-și face speranțe că echipa sa se va putea lupta pentru titlu, dar este determinat să învingă CFR-ul etapa viitoare.

„Nu ne gândim la campionat, dar ne gândim să batem CFR etapa următoare. Avem nevoie de puncte, avem nevoie de 30.000 de oameni în tribune să învingem și să repetăm istoria de anul trecut când într-o săptămână am învins și FCSB și CFR. Va fi un meci greu, în care trebuie să dăm totul ca să învingem”,

a mai precizat patronul oltenilor.

Rotaru e convins că penalty-ul acordat Universității Craiova cu FCSB a fost corect

Mihai Rotaru crede că faza din prelungirile primei reprize în urma căreia Horațiu Feșnic a considerat că Iulian Cristea l-a faultat pe Andrei Ivan a fost judecată corect de arbitru.

Finanțatorul oltenilor a oferit și un argument în sprijinul afirmației sale și a spus că și dacă era VAR, decizia nu era schimbată, fiindcă a existat contact la nivelul picioarelor între cei doi jucători.

„Dacă era VAR, credeți că Feșnic întorcea decizia? Ivan asta a așteptat, bravo lui. Niciodată VAR nu intervenea peste, fiindcă a fost contact la nivelul picioarelor. Tot penalty era și cu VAR, eu asta cred. Știți foarte bine că la ultimul joc i-am dominat și ne-au bătut cu foarte mult noroc. Acum, să spunem că norocul nu i-a mai ținut. Da, am avut un portar foarte bun, dar toate ocaziile lor au fost controversate. Când a dat Vinicius cu capul a fost fault. Și la bară la fel. „,

a adăugat Mihai Rotaru.

În acest moment, între CFR și CSU Craiova sunt la 9 puncte diferență, ardelenii având un meci în minus.

Exit mobile version