Prima mutare făcută de Universitatea Craiova după venirea antrenorului Laszlo Balint

Alexandru-Mateiu-U-Craiova

foto prosport.ro

La final de contract cu Universitatea Craiova și dornic să plece din Bănie, Alex Mateiu s-a răzgândit după o discuție cu noul antrenor Laszlo Balint și a acceptat oferta de prelungire a contractului până în 2024. 

Extinderea înțelegerii fotbalistului care joacă din 2014 la Universitatea Craiova este prima mutare făcută de club după înlocuirea lui Laurențiu Reghecampf cu Laszlo Balint.

Imediat după finalul sezonului, Sorin Cârțu, președintele clubului, anunța că Alexandru Mateiu este unul dintre jucătorii care vor părăsi echipa, pentru că nu i se va prelungi contractul.

Alexandru Mateiu părea pe picior de plecare de la Universitatea Craiova și pentru că vine după un sezon în care a evoluat mai puțin decât era obișnuit. În ultima stagiune, când echipa a fost preluată de Laurențiu Reghecampf în iulie, mijlocașul a evoluat în 26 de partide, reușind un gol și un assist.

Un fost principal de la FCSB a devenit secundul lui Laszlo Balint

Vergil Andronache, fost principal la FCSB în urmă cu 3 ani, a devenit secundul lui Laszlo Balint la Universitatea Craiova, potrivit prosport.ro.

Tehnicianul a condus-o pe FCSB timp de 5 meciuri din postura de antrenor principal, ulterior și-a dat demisia după ce la echipă a fost numit, în locul său, Bogdan Argeș Vintilă.

În acest moment, Universitatea Craiova se află în Austria, acolo unde își desfășoară perioada de pregătire din această vară.

Exit mobile version