Presiune pe Laszlo Balint la Universitatea Craiova: ”Mihai Rotaru este foarte exigent”

laszlo-balint

foto eurosport.ro

Laszlo Balint a semnat cu Universitatea Craiova în această vară și se află în fața debutului ca tehnician în cupele europene. Universitatea Craiova o va înfrunta pe KF Vllaznia în turul 2 preliminar al Conference League.

Gică Craioveanu pune presiune pe Laszlo Balint înaintea primelor meciuri pe banca Universității Craiova. Acesta spune că Mihai Rotaru nu mai acceptă încă o eliminare prematură din cupele europene, așa cum s-a întâmplat în ultimii ani.

Laszlo Balint, obligat să o califice pe Universitatea Craiova în următorul tur preliminar din Conference League

Fostul jucător al „Științei”, Gică Craioveanu, a spus că Universitatea Craiova trebuie să treacă peste formația din Albania în această competiției, după eliminările din ultimii ani.

„Este un antrenor care comunică foarte bine cu jucătorii, dar este foarte exigent. Universitatea Craiova este o echipă istorică, atunci când merge bine joacă având stadionul arhiplin. Depinde de el și de inspirația pe care o va avea, pentru că la meciurile importante trebuie să ai inspirație. Meciul cu Vllaznia este prima partidă importantă a clubului”,

a spus Craioveanu.

Craioveanu: „Mihai Rotaru n-ar mai accepta o eliminare“

Gică Craioveanu este de părere că Universitatea Craiova are potențial să treacă în următoarul tur din preliminariile Conference League. Acesta a declarat că Mihai Rotaru sau orice alt membru din conducerea clubului nu ar mai accepta încă o eliminare rușioasă din competițiile europene, cu Vllaznia, potrivit fanatik.ro.

„La noi există talent, avem jucători foarte talentați precum Cîmpanu, Baiaram și mulți alții. Avem echipă bună, însă lipsește ceva, iar noi trebuie să găsim acel ceva ca să ne putem da seama unde s-a greșit”

Eu cred că echipa va fi foarte motivată. Mihai Rotaru este foarte exigent și nu i-au plăcut ultimii doi ani, nu ar mai accepta o astfel de eliminare”,

a declarat Gică Craioveanu.

Potrivit tragerii la sorți, manșa tur dintre Universitatea Craiova și KF Vllaznia este programată pe 21 iulie, în Albania, iar returul este programat pe 28 iulie, în Bănie.

Exit mobile version