Plecări bombă de la Universitatea Craiova. Oltenii se despart de doi jucători importanți

Universitatea-Craiova

foto prosport.ro

Jovan Markovic, considerat unul dintre cei mai talentați fotbaliști români ai momentului, ar urma să plece de la Universitatea Craiova. Clubul este aproape de a-l vinde și pe Mirko Pigliacelli în Italia, la Palermo, club care a fost achiziționat recent de șeicii lui Manchester City.

Presa din Serbia susține că Jovan Markovic, atacantul Universității Craiova, va ajunge la Steaua Roșie Belgrad în această vară, potrivit publicației Sportski Zurnal.

Sârbii anunță că părțile au ajuns deja la un acord pentru transfer, iar Jovan Markovic va semna un ”contract de lungă durată” cu Steaua Roșie Belgrad, echipă care a reușit eventul în Serbia sezonul trecut.

În privința sumei de transfer, Arena Sport scrie că Steaua Roșie Belgrad și Universitatea Craiova s-au înțeles pentru un milion de euro.

Marcel Popescu, vicepreședinte Universității Craiova, a recunoscut, interesul Stelei Roșii pentru Markovic, fără să ofere detalii suplimentare.

„Interesul Stelei Roșii este justificat, dar sunt și alte cluburi care și-au manifestat dorința de a-l aduce pe Markovic”.

a declarat Marcel Popescu.

Jovan Markovic ar pleca, astfel, de la Universitatea Craiova după un singur an în care a jucat constant la prima echipă. În ultimul sezon, atacantul născut la Belgrad a marcat de 13 ori și a oferit  două pase decisive în cele 44 de meciuri jucate.

Un jucător de la U Craiova e aproape de un transfer în Italia

Portarul italian este unul dintre jucătorii de bază ai oltenilor și a avut evoluții apreciate în România. Mirko Pigliacelli este aproape de un transfer în Italia, la Palermo, formație de Serie B, care a fost preluată recent de șeicii lui Manchester City.

Perioada petrecută în România de Mirko Pigliacelli a fost plăcută pentru italian, care a recunoscut că s-a gândit să își ia cetățenie română, pentru a putea reprezenta naționala țării noastre.

„M-am gândit să am dublă cetățenie. Deja am vorbit pentru lucrul acesta și o vom face. O vom face. În iunie cred că îmi voi lua cetățenia. Și sper, cu pașaportul, să am și eu o șansă la echipa națională”,

spunea în martie Mirko Pigliacelli pentru site-ul oficial al Universității Craiova.
Exit mobile version