Pleacă Toni Petrea de la FCSB? Ce decizie a luat Gigi Becali în privința antrenorului

toni-petrea-si-gigi-becali

foto fanatik.ro

Antrenorul Toni Petrea are șanse destul de mici să mai continue la FCSB. Lui i s-a terminat contractul, iar patronul nu mai este de acord să-i dea același salariu și în sezonul următor.

Toni Petrea a revenit la FCSB la finalul anului trecut, după despărțirea forțată dintre Edi Iordănescu și Gigi Becali. Era al doilea mandat al lui Petrea la FCSB, după ce sezonul trecut ratase titlul tot în fața CFR-ului și a decis să plece singur.

Spre deosebire de primul mandat, 2020/2021, când avea un salariu de 5.000 de euro, în noiembrie 2021 Becali a fost mai generos cu antrenorul său. Petrea a rulat, în sezonul tocmai încheiat, pe o leafă lunară dublă, de 10.000 de euro.

Gigi Becali nu mai e de acord să-i dea același salariu și pentru 2022/2023. Becali ar fi de acord să-i prelungească angajamentul pentru încă un sezon, dar să-i taie din bani. Undeva la nivelul de acum două sezoane, când Petrea s-a aflat la prima experiență ca antrenor principal.

Toni Petrea: „Depinde de mai multe lucruri rămânerea mea”

„Depinde de mai multe lucruri rămânerea mea. Trebuie să vedem ce jucători rămân, cine pleacă şi situaţia mea contractuală. O să vedem zilele următoare când probabil vom discuta”,

a spus Toni Petrea.

Discuția dintre Gigi Becali și Toni Petrea încă nu a avut loc. Oameni din anturajul lui Petrea spun însă că acesta are unele doleanțe care nu-i vor cădea deloc bine patronului.

Antrenorul vrea același salariu, o primă de titlu și mai multă libertate la echipă. Becali nu e de acord cu așa ceva, acestea fiind motivele pentru care plecarea lui Toni Petrea de la FCSB este foarte posibilă.

Exit mobile version