Patru noi jucători în lotul Universităţii Craiova! Ce măsuri a luat Mirel Rădoi

mirel-radoi-CSU

foto fanatik.ro

După remiza cu Rapid, scor 2-2, Universitatea Craiova a avut trei zile de pauză, iar de miercuri alb-albaştrii au revenit la antrenamente. Numai că, deşi are parte de o perioadă mai lungă la dispoziţie pentru a-şi implementa strategia de joc, Mirel Rădoi are lotul decimat.

Mirel Rădoi i-a scos din lot pe Andrei Ivan, Sergiu Hanca, Jovan Markovic şi Ionuţ Vînă. Dacă pe primul l-a reprimit în lot, aceeaşi decizie nu a fost luată şi pentru ceilalţi trei, şi în astfel de condiţii tehnicianul a ajuns să apeleze la jucători tineri, fără experienţă.

Mirel Rădoi a apelat la o soluţie de criză

Antrenorul e nevoit să apeleze la jucători de la echipa a doua a clubului. Astfel, la prima echipă au revenit puştii Marian Danciu şi Denis Benga, cei care au jucat la meciul din Cupa României, cu CS Ocna Mureş, fiind chemaţi şi alţi doi colegi de la „satelit”, atacantul Alexandru Melniciuc şi mijlocaşul Eduard Domnu, informează prosport.ro.

Pe lângă jucătorii excluşi din lot, Mirel Rădoi se confruntă cu o criză de efectiv, cauzată de mai multe motive. Accidentările, precum şi jocurile echipelor naţionale, pot fi explicaţia pentru care Rădoi are în prezent un lot decimat în Bănie.

Andrei Ivan, deşi a fost reprimit în lot de către Mirel Rădoi, este accidentat, la fel ca şi Nicuşor Bancu. Fundaşul, care a ratat şi prezenţa la echipa naţională, a fost operat de curând şi este de aşteptat să nu revină prea curând la antrenamente.

La loturile naţionale, Universitatea Craiova a trimis mai mulţi jucători. Bogdan Vătăjelu l-a înlocuit la naţională pe Nicuşor Bancu, iar la U21 au fost convocaţi Jovan Markovic (care face parte din lista celor „pedepsiţi” înaintea duelului cu Rapid), precum şi Vladimir Screciu şi Ştefan Baiaram.

Exit mobile version