Oltenii vor să îl scape pe Nicușor Bancu de suspendarea de șase meciuri! Ce plan are Universitatea Craiova

foto fanatik.ro

Nicușor Bancu a fost protagonistul unui moment deloc fericit pe finalul sezonului trecut, la un meci contra celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Bancu l-a lovit în două rânduri pe Stefan Ashkovski. Mai întâi, Bancu i-a aplicat macedoneanului un cap în piept, tras la indigo cu cel pe care Zinedine Zidane i l-a aplicat lui Marco Materazzi, iar mai apoi, jucătorul Universității Craiova l-a lovit și cu mingea în cap.

Comisia de Disciplină l-a sancţionat dur, cu 6 etape de suspendare, după incidentul din semifinalele Cupei.

Universitatea Craiova vrea să scape de suspendarea lui Nicușor Bancu

Trei dintre cele şase etape de suspendare au fost ispăşite de Bancu, meciurile din finalul sezonului trecut cu CFR Cluj, Farul Constanţa şi barajul pentru Conference League cu FC Botoşani, câştigat cu 2-0 de olteni.

Astfel, Bancu mai are jumătate din pedeapsă de ispășit, dar oficialii clubului oltean vor să scape definitiv și de cele trei etape, pentru al avea pe fundaș prezent la prima etapă din Superliga.

Oficialii Universității Craiova vor să facă apel, iar lui Nicușor Bancu să-i îi fie șterse etapele de suspendare pe care le mai are de ispășit, notează Fanatik.

Rămâne de văzut dacă fundașul stânga va fi prezent din prima etapă a Superligii sau în continuare va fi suspendat trei etape.

Universitatea Craiova joacă în prima etapă a Superligii împotriva celor de la Sepsi.

Universitatea Craiova pregăteşte începutul de sezon în Austria, acolo unde echipa efectuează un stagiu de pregătire de trei săptămâni. Oltenii vor reveni în ţară înainte de startul sezonului.

Exit mobile version