Oltenii au început să-și piardă răbdarea. Va fi demis Laszlo Blaint dacă nu trece de Vllaznia Shkoder?

Balint-Craiova

foto eurosport.ro

Universitatea Craiova a început slab sezonul, neavând nicio victorie în primele trei meciuri disputate. Cu Sepsi (scor 2-2), echipa a picat din punct de vedere fizic după ce a condus cu 2-0 şi a fost chiar aproape să piardă partida. Cu Vllaznia, în Conference League, Universitatea a condus cu 1-0 şi a fost egalată la singura ocazie a gazdelor.

Mihai Rotaru și Marian Copilu n-au fost mulțumit de modul de exprimare al echipei, în aceste trei partide. Cu toate acestea, sunt dispuși să-i mai acorde o șansă tehnicianului, iar acesta trebuie neapărat să profite, potrivit informațiilor oferite de prosport.ro.

Mai exact, dacă Universitatea Craiova nu reușește să o elimine pe Vllaznia, joi, 28 iulie, Laszlo Balint va fi demis. Dacă jucătorii olteni se vor califica, tehnicianul va mai primi o șansă, pe termen scurt, pentru a-și dovedi iscusința.

Vine apoi, la câteva zile distanță (6 august), derby-ul cu U Craiova 1948, din campionat. O partidă de mare orgoliu în Bănie, pe care Laszlo Balint trebuie neapărat să o câștige pentru a-și șterge această primă impresie.

Laszlo Balint, înainte de returul cu Vllaznia

În Albania, scorul a fost egal, 1-1. Andrei Ivan a deschis scorul în minutul 45+2, după ce a transformat o lovitură de la 11 metri, în timp ce golul egalizator a ”picat” imediat după pauză, în minutul 51, grație inspirației lui Ardit Hoxhaj.

”Urmează o partidă importantă pentru clubul nostru. Conştientizăm acest lucru, dar abordăm cu încredere manşa retur. Suntem conştienţi de calitatea noastră, dar şi de armele adversarilor. Pentru că i-am simţit săptămâna trecută. Vreau să ne punem calităţile în valoare”

„Echipa din Albania are doi atacanţi puternici, de multe ori joacă vertical către ei. Îmi doresc să fim mai eficienţi şi pragmatici pentru că în manşa tur am avut multe ocazii, dar nu am luat deciziile potrivite”

„Sper că ne vom bucura la final cu suporterii noştri. Îmi doresc ca băieţii să gestioneze foarte bine momentele psihologice ale partidei de mâine seară. Eu nici nu vreau să mă gândesc la ratarea calificării, eu acum sunt foarte concentrat pe lucrurile pe care trebuie să le facem. Vreau să văd personalitate la jucători, motivaţie, determinare şi încredere”,

a spus Balint.

Învingătoarea partidei de joi, din Bănie, o va întâlni în turul 3 preliminar al Europa Conference League pe Zorya Luhansk (Ucraina). Confruntările vor avea loc pe 4 august (turul, în Polonia) și 11 august (returul, în România / Albania).

Exit mobile version