Oltenia fierbe în aşteparea meciului dintre FCU Craiova 1948 şi Universitatea Craiova

ADRIAN-MITITELU-MIHAI-ROTARU

foto prosport.ro

Etapa 4 din Liga 1 are drept cap de afiș meciul din Bănie, dintre FC U Craiova 1948 și Universitatea Craiova, două formații care susțin același lucru și anume că sunt continuatoarele celebrei ”Știința”.

Meciul, la care sunt așteptați mulți suporteri, și care e programat duminică seară, de la ora 21:30, a început deja la nivel declarativ. Adrian Mititelu, finanțatorul celor de la FC U Craiova 1948, a anunțat care este obiectivul fixat lui Marius Croitoru.

”Pe mine nu mă interesează rivaliatea cu FCSB, eu am rivalitate cu CSU. Vreau să am o echipă mai bună decât CSU. Vă spun adevărul, eu am un război cu cei de la Craiova. Obiectivul nostru e să terminăm peste CSU anul acesta”,

a spus Adrian Mititelu.

FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova, meciul care împarte Bănia în două

În sezonul 2021-2022, FCU Craiova şi Universitatea Craiova au jucat primele derby-uri în SuperLiga, iar echipa lui Mihai Rotaru s-a impus de fiecare dată. În tur a fost 2-0, prin golurile lui Dan Nistor şi Ştefan Baiaram.

Scorul s-a repetat şi în retur, când Ștefan Baiaram a recidivat, iar primul gol a fost marcat de Gustavo.

Înaintea derby-ului din etapa a 4-a, situaţia dintre cele două echipe este diametral opusă. FCU Craiova vine după remiza de pe terenul celor de la FCSB şi are 4 puncte.

De cealaltă parte, Universitatea Craiova nu a cunoscut încă victoria în campionat, unde are 2 puncte în 3 meciuri, şi derby-ul din Bănie pică între cele două manşe ale dublei cu Zorya Lugansk.

Exit mobile version