O nouă plecare de la Universitatea Craiova! Experimentatul fotbalist a refuzat oferta lui Rotaru de a rămâne în Bănie

U-Craiova-Marius-Constantin

foto playsport.ro

După ce a avut un sezon mai puțin reușit, Universitatea Craiova se pregătește de realizarea mai multor transferuri, dar se va despărți și de câțiva jucători în această vară.

După Alexandru Mateiu și Lyes Houri, un alt fotbalist de la Universitatea Craiova nu va mai continua sub comanda lui Laurențiu Reghecampf în sezonul următor, potrivit digi24sport.

Marius Constantin este cel de-al treilea jucător care o va părăsi pe Universitatea Craiova, în această vară, după ce nu a obținut niciun trofeu cu gruparea olteană.

În vârstă de 37 de ani, fundașului i-a fost propusă prelungirea contractului, însă oferta nu a fost cea așteptată de Marius Constantin. Fotbalistului i-a fost propus un salariu de 6.000 de euro lunar, cu care nu a fost de acord, notează ProSport.

Pentru că nu a fost satisfăcut de oferta echipei din Bănie, Marius Constantin nu vrea să mai continue la Universitatea Craiova.

Marius Constantin a ajuns în Bănie în vara anului 2020

Marius Constantin a ajuns la Universitatea Craiova pe 12 august 2020 și mai are contract până în vara anului 2022. Veteranul din lotul lui Reghecampf a jucat în sezonul 2021 – 2022 în 25 de meciuri, în toate competițiile, a dat un gol și a oferit o pasă decisivă pentru formația din Bănie.

Pe parcursul carierei, Marius Constantin a jucat pentru echipe precum Gaz Metan, Farul Constanța, ASA Târgu Mureș, JS Suning, FC Brașov, Rapid și FC Vaslui.

Exit mobile version