Noul gazon al stadionului „Ion Oblemenco“ va fi montat până joi

stadion-Ion-Oblemenco

foto prosport.ro

Noul gazon al stadionului „Ion Oblemenco“ va fi montat până joi şi va putea găzdui fără probleme partida de luni, 18 octombrie, dintre Universitatea Craiova şi Academica Clinceni, informează GazetadeSud.

Reprezentantul firmei care se ocupă de înlocuirea suprafeţei de joc a precizat că mai mult de jumătate din gazon a fost deja montat şi că lucrările se vor încheia până miercuri seară sau cel mai târziu joi. 

În total, se înlocuiesc 8.000 mp de gazon hibrid, tot cu gazon hibrid, şi 2.000 mp de gazon 100% natural, cu gazon artificial (cel de pe margine). Contractul cu Sports Fields a fost semnat pentru valoarea de 2.706.983 de lei, adică 650.000 de euro cu TVA, firma având 15 zile la dispoziţie să schimbe gazonul. Termen în care s-a încadrat. 

Atenţia specială care trebuie acordată noului gazon se datorează şi faptului că el va fi folosit săptămânal.

„Tocmai pentru că vorbim de un gazon pe care evoluează două cluburi, care va găzdui meciuri în fiecare săptămână, este nevoie de o atenţie sporită şi de o îngrijire pe măsură.

Pe noul gazon de la Craiova se va putea juca în fiecare săptămână. Este acelaşi gazon ca şi cel montat în acest an pe Arena Naţională, unde se desfăşoară deja un meci pe săptămână, pentru că aici joacă şi FCSB şi Rapid“,

a precizat reprezentantul firmei Sports Fields SRL. 
Exit mobile version