Neluțu Varga și Dan Petrescu au reușit imposibilul: l-au bulversat cu transferurile lor pe Meme Stoica! Reacție uluitoare a oficialului FCSB

dan-petrescu-mihai-stoica

foto prosport.ro

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica a rămas șocat de decizia celor de la CFR Cluj de a-l transfera pe Marko Dugandzic.

Managerul general al vicecampioanei României a recunoscut că a fost surprins în momentul în  care a văzut anunțul oficial al celor de la CFR Cluj în legătură cu transferul atacantului croat.

Oficialul de la FCSB critică campania de transferuri a rivalei din Gruia și spune că nu înțelege de ce Neluțu Varga și Dan Petrescu aduc la campioana României atacanți de careu, deși „Bursucul” are acel post ocupat.

Mihai Stoica: „Nu-l recomandă nimic pe Dugandzic să ajungă la o echipă de talia CFR-ului”

Mihai Stoica este de părere că pe Marko Dugandzic nu îl recomandă nimic ca să ajungă la campioana României și a transmis că croatul o să aibă o misiune dificilă în „Gruia” deoarece pe postul lui mai sunt Gabriel Debeljuh, Billel Omrani și Sergiu Buș.

„Am o problemă cu atacanții care fac un singur sezon bun. Dugandzic a apărut de nicăieri, l-a făcut Croitoru să dea câteva goluri la FC Botoșani, apoi a plecat și a dispărut iar. Nu-l recomandă nimic pe Dugandzic să ajungă la o echipă de talia CFR-ului. Dar altceva mă șochează. Debeljuh e în mare formă, Omrani e încă acolo, Sergiu Buș și-a văzut visul cu ochii și s-a întors acasă, de ce să-l mai aduci pe Dugandzic? Mai ales că ei se plâng că au mulți jucători în afara listei. E inflație acolo”,

a declarat Mihai Stoica la Telekom Sport.
Exit mobile version