Mirel Rădoi, nemulțumit după al patrulea succes la rând. Care este planul antrenorului

Radoi-Mirel

Universitatea Craiova s-a impus la limită la Sfântu Gheorghe, 1-0 în fața lui Sepsi, iar formația lui Mirel Rădoi continuă seria de victorii.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Vătăjelu, cu o execuție superbă. Sepsi a alergat după egalare, a avut ocazii, însă oltenii au plecat cu toate cele trei puncte. În urma acestui succes, Universitatea Craiova a adunat 27 de puncte și ocupă locul patru. De partea cealaltă, covăsnenii sunt pe poziția a opta, cu 19 puncte.

În ciuda victoriei din partida Sepsi – Universitatea Craiova 0-1, Mirel Rădoi s-a arătat nemulțumit de felul cum jucătorii săi au tratat ultimele minute.

La finalul întâlnirii Sepsi – Universitatea Craiova 0-1, din etapa a 16-a, prima a returului din SuperLiga, antrenorul Mirel Rădoi a avut un discurs în care a recunoscut superioritatea gazdelor și și-a ”urecheat” proprii jucători.

”O primă repriză bună, am avut inițiativa. Repriza a doua au ieșit mult mai deciși, ne-au luat posesia. O victorie care nu e meritată, au avut și două bare și inițiativa în repriza a doua. Eu cred că băieții pot mult mai mult, mai ales pe final de joc”

a declarat Mirel Rădoi, la flash-interviul de după meci.

Care este planul antrenorului

„Ne-am apărat mult prea jos și a apărut o disperare care nu cred că avea rost, nu jucam cu titlul pe masă. La nivel de atitudine, nimeni nu le poate reproșa nimic. Prima repriză m-a deranjat, am fost lipsiți de curaj. Suporterii pot să fie mulțumiți de rezultat, eu nu pot să fiu cu jocul din ultimele 15 minute”

„Vreau să le uităm. Sepsi nu a avut o posesie câștigată prin calitatea fotbalului, ci prin poziționare. Mai e de muncă, e prima partidă din campionat în care nu am primit gol. Mai sunt multe de reglat, am întâlnit o echipă foarte bună. Trebuie să ne consolidăm acea poziție, mai sunt 42 de puncte în joc, se poate întâmpla orice”

„În afară de Farul, nimeni nu e sigur de play-off. E o risipă de energie mare, e clar că va trebui să schimbăm jucători de la meci la meci. E o evaluare continuă a jucătorilor, să vedem cine va rămâne din iarnă”,

a declarat Rădoi.
Exit mobile version