Mirel Rădoi va fi cel mai bine plătit antrenor din istoria Universității Craiova. Ce condiție a pus acesta

Mirel-Radoi

foto eurosport.ro

Mirel Rădoi va fi noul antrenor al Universității Craiova, după ce gruparea din Bănie se va despărți oficial de Laszlo Balint. Fostul selecționer a bătut palma cu șefii formației din Bănie și va semna un contract valabil doi ani, cu un salariu de 17.000 de euro pe lună, potrivit playsport.ro.

Mirel Rădoi va câștiga astfel cu 4.000 de euro mai mult decât Laszlo Balint, dar cu 3.000 de euro mai puțin decât încasa ca selecționer al naționalei mari – 20.000 de euro lunar.

Universitatea Craiova are doar cinci puncte după primele patru etape din Liga 1. În plus, echipa olteană riscă să fie eliminată în turul trei preliminar din Conference League, după eșecul din manșa tur cu echipa ucraineană Zorya Luhansk, scor 0-1.

Ce condiție ar fi pus Mirel Rădoi

Mirel Rădoi i-ar fi pus o condiție clară șefului clubului. Vrea să aducă câțiva jucători valoroși.

De asemenea, și-ar fi impus și staff-ul. Este vorba despre Florin Constantinovici (cu care a colaborat la naționala de tineret a României), Robert Tufiși și Mihai Ianovschi (care a fost antrenor la FC Argeș), scrie eurosport.ro.

Surse apropiate clubului susțin că Mirel Rădoi va conduce antrenamentul de marți al echipei.

Rădoi va debuta pe banca oltenilor joi, 11 august, de la ora 20:30, în manșa a doua din turul trei preliminar al Conference League.

Exit mobile version