Mirel Rădoi, primul eșec pe piața transferurilor la Universitatea Craiova. Lovitura de milioane de euro încercată de olteni

Rădoi-Universitatea-Craiova

foto eurosport.ro

Instalarea lui Mirel Rădoi pe banca tehnică a schimbat aerul la Universitatea Craiova, acesta reușind la debut să treacă într-o manieră entuziasmantă de Zorya Lugansk, 3-0, în turul 3 preliminar al Conference League.

Conducerea celor de la Universitatea Craiova a încercat să dea prima lovitură importantă pe piața de mercato, după instalarea lui Mirel Rădoi.

Antrenorul voia să aducă la Universitatea Craiova doi jucători de la FC Argeș, pe Grigore Turda și Alexandru Ișfan, dar primul dintre ei s-a accidentat.

Grigore Turda și Alexandru Ișfan, ambii de la FC Argeș, sunt doi jucători pentru care și fostul selecționer și-a dat girul. Diriguitorii oltenilor au demarat discuțiile cu omologii piteștenilor și se părea că lucrurile erau avansate pentru finalizarea tranzacției, astfel încât ambii să poată fi trecuți pe lista UEFA pentru play-off-ul Conference League.

Oltenii bătuseră palma cu oficialii formației din Trivale pentru o sumă totală de transfer de 1,5 milioane de euro, dar mutarea este în acest moment în așteptare după ce primul dintre ei s-a accidentat grav, informează sursele Digi Sport.

Fostul selecționer a vrut să își pună amprenta nu doar asupra jocului, ci și a componenței lotului după ce a fost instalat antrenor principal la Universitatea Craiova. După ce i-a reprimit la prima echipă pe Ionuț Vînă și Dan Nistor, Mirel Rădoi le-a cerut conducătorilor din Bănie să îi transfere de la FC Argeș pe Alexandru Ișfan și Grigore Turda, însă accidentarea celui de-al doilea a dat toate planurile peste cap.

Rămâne de văzut ce decizie vor lua acum șefii oltenilor, care îl mai pot transfera doar pe Ișfan.

Universitatea Craiova – CS Mioveni. Rădoi vrea prima victorie în campionat

Meciul Universitatea Craiova – Mioveni se dispută duminică, 14 august, de la ora 16:00, pe stadionul din Turnu Severin în etapa a 5-a din Superliga, oltenii dorind o nouă victorie în meciurile directe.

După superba calificare în play-off-ul Conference League noul antrenor al oltenilor, Mirel Rădoi, doreşte să obţină acum primul succes şi în competiţia internă.

Stadionul Ion Oblemenco nu poate fi utilizat de jucătorii Universităţii Craiova ca urmare a faptului că va găzdui un festival de muzică. Evident, mutarea celor două partide la Turnu Severin, în special meciul atât de important din Conference League, reprezintă un handicap din toate punctele de vedere pentru echipa lui Mirel Rădoi. Conducerea clubului a căutat să ţină aproape suporterii de echipă, oferind pachete pentru ambele jocuri la preţuri foarte avantajoase.

Exit mobile version