Mirel Rădoi, avertisment pentru jucătorii Universității Craiova. Antrenorul a anunțat că pregătește mai multe modificări

Mirel-Radoi-U-Craiova

foto prosport.ro

Mirel Rădoi nu este pe deplin mulțumit de echipa sa și a anunțat că pregătește mai multe modificări în lot în perioada următoare. Înaintea jocului din grupele Cupei României, contra celor de la Ogna Mureș, Mirel Rădoi și-a analizat adversara și a ținut să îi pună în gardă pe elevii săi.

Alb-albaştrii vor evolua miercuri, de la ora 17.00, pe stadionul „Minaur“ din Zlatna, împotriva formaţiei CS Ocna Mureș, penultima clasată din Liga 3, seria 9.

Antrenorul Universității Craiova a tras și un semnal de alarmă pentru jucătorii olteni, cărora le-a transmis că trebuie să profite de șansa pe care o primesc, asta deoarece până în pauza de iarnă va urma o analiză a actualilor fotbaliști din lot.

„Dacă ne luăm după ultimele jocuri din campionat ale celor de la Ocna Mureş, am putea spune că nu sunt într-o formă foarte bună, dar am văzut meciul lor din Cupă cu Chindia şi au avut o evoluţie consistentă, chiar nu arată ca o echipă de Liga a III-a. A fost un meci echilibrat, deşi Chindia a avut câteva ocazii mari, o dată cu trecerea timpului n-a găsit spaţiile necesare, terenul nu era aşa de bun şi gazdele erau avantajate după ce au marcat”

„Va trebui să avem o circulaţie rapidă şi să atacăm profunzimea cu cât mai mulţi oameni, pentru că întâmpină probleme la apărători, au fundaşi înalţi, cu tehnică bună, dar sunt lenţi. Spre norocul nostru, jucăm la Zlatna, nu la Ocna Mureş, şi din pozele pe care le-am primit, terenul arată bine şi îţi permite să pasezi”

a declarat Mirel Rădoi.

Mirel Rădoi anunță schimbări înainte de CS Ocna Mureș – Universitatea Craiova

Tehnicianul „alb-albaștrilor” a declarat că nu există probleme de lot înaintea confruntării din Cupa României. Acesta a mărturisit că vor exista schimbări în echipa de start a „Științei” și că va folosi un alt sistem față de cel din partidele de campionat.

„Mari probleme nu avem, Arla este pe drumul cel bun. Sunt probleme din punct de vedere fizic după ultima partidă, dar medicale în afară de situația lui Elvir nu avem. Este clar că vor apărea schimbări în primul 11, ne gândim la o schimbare și de sistem, nu doar de jucători pentru partida din Cupă”

„Gândul nostru principal nu este neapărat să menajem jucătorii, ci să dăm minute celorlalți pentru a putea să avem jucătorii la un nivel de minute și intensitate fizică la aceași parametrii. Va fi greu, pentru că sunt partide foarte multe partide în campionat, iar în Cupă sunt foarte puține”,

a spus antrenorul Universității Craiova.

Disputa CS Ocna Mureș – Universitatea Craiova va fi arbitrată de Iuliana Elena Demetrescu, din Vâlcea. Aceasta va fi ajutată la cele două linii de Petruța Iugulescu (Buftea) și Mihaela Țepusă (Buzău). Al patrulea oficial va fi Dan Florin Dreve (Cluj). Delegat de joc a fost desemnat Tiberiu Gabor, din Reghin, iar observator CCA va fi Teodora Albon (Cluj).

Exit mobile version