Mirel Rădoi a mai primit o veste proastă! Anunțul vine chiar înaintea meciului din Cupa României

Mirel-Radoi-Universitatea-Craiova

foto prosport.ro

Universitatea Craiova dispută un meci decisiv pentru accederea în sferturile de finală ale Cupei României, miercuri, de la ora 17.00, contra lui FC Argeş, pe arena „Nicolae Dobrin” din Piteşti, în ultima etapă a grupelor competiţiei.

Universitatea Craiova are patru puncte după două meciuri din grupă şi are nevoie de un succes pentru a fi sigură de calificarea în antepenultima fază a Cupei României. În cazul unui egal sau a unei înfrângeri, oltenii depind de rezultatele celorlalte două partide din grupa D.

Înaintea partidei cu FC Argeş, moralul alb-albaştrilor este unul extrem de afectat, după eşecul din derby-ul local cu FCU, iar Mirel Rădoi are şi probleme de lot, în special în ceea ce priveşte portarii.

După ce Giedrius Arlaurkis s-a accidentat şi a absentat la partidele cu Chindia şi FCU, şi înlocuitorul său, David Lazar, a suferit o accidentare, după intrarea dură a lui George Ganea de la FCU, în meciul din week-end-ul trecut.

În aceste condiţii, variantele Universităţii Craiova pentru postul de portar sunt moldoveanul Denis Rusu (32 de ani), care se află la al doilea sezon în tricoul alb-albastru, dar încă nu a apucat să debuteze la prima echipă, şi Laurenţiu Popescu. Acesta din urmă, în vârstă de 25 de ani, a fost împrumutat în ultimele sezoane la Poli Iaşi şi FC Braşov, iar în vară a fost rechemat în Bănie, după ce Mirko Pigliacelli s-a transferat la Palermo.

Ultimul meci al lui „Popică” în poarta Universităţii Craiova a fost în decembrie 2019, în derby-ul pierdut cu 2-0 în deplasare cu FCSB, pe vremea când antrenor în Bănie era Victor Piţurcă. Popescu are şanse mai mari să apere în partida din Trivale, deoarece a mai avut meciuri în picioare în ultima perioadă, la echipa a doua a Universităţii Craiova.

Mirel Rădoi, stresat înainte de FC Argeș – Universitatea Craiova

Mirel Rădoi spune că partida cu FC Argeş este una decisivă şi se aşteaptă la o replică solidă a formaţiei pregătite de Marius Croitoru, care a avut o evoluţie foarte bună în repriza secundă a partidei de campionat cu Rapid.

Oltenii au o revanşă de luat după ce au pierdut în campionat contra argeşenilor, scor 1-0, aceea fiind ultima înfrângere a Universităţii, până la cea din week-end-ul trecut, cu FCU.

„FC Argeș este o echipă foarte bună. În partida trecută a lor au fost două reprize diametral opuse, pentru că prima a aparținut Rapidului, însă FC Argeș cred că merita victoria în a doua. Nu va fi ușor deloc, știm ce s-a întâmplat în campionat, atunci când am pierdut contra lor”

„Va fi un meci decisiv și mult mai important pentru noi, decât pentru FC Argeș. Cu o victorie în această partidă, putem să ne calificăm mai departe în Cupa României. O evaluare mai exactă a lotului va fi făcută în această seară, în funcție de problemele care au apărut în partidele cu Chindia și FC U”,

a declarat Mirel Rădoi.
Exit mobile version