Mirel Rădoi a cedat presiunilor lui Mihai Rotaru. Unul dintre cei patru ”grei”, reprimit în lot. Ce se întâmplă cu ceilalți trei jucători

universitatea-craiova-Mirel-Radoi

foto fanatik.ro

Mirel Rădoi a decis înaintea meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova (2-2) să excludă din lot patru vedete ale oltenilor: Andrei Ivan (25 de ani), Jovan Markovic (21), Sergiu Hanca (30) și Ionuț Vînă (27).

După ce Mihai Rotaru a anunțat că i-a prelungit pentru încă 5 ani contractul lui Andrei Ivan, iar Sorin Cârțu l-a certat public pe Mirel Rădoi pentru gestul de a-i exclude pe cei 4 jucători, antrenorul oltenilor a revenit asupra deciziei.

Cel puțin în cazul lui Andrei Ivan, situația va fi alta în perioada următoare. Mirel Rădoi a cedat presiunilor venite din partea patronului Mihai Rotaru și a decis să-l cheme la prima echipă, potrivit prosport.ro.

Deocamdată, Andrei Ivan are o problemă medicală, dar atunci când își va reveni se va pregăti cu prima echipă. În timp ce Sergiu Hanca și Ionuț Vînă rămân în continuare pedepsiți, iar Jovan Markovic este în cantonamentul naționalei U21.

Rămâne de văzut cât de împăcat este Mirel Rădoi cu această decizie și dacă va mai continua la cârma Universității Craiova, în condițiile în care se fac presiuni asupra lui din partea conducerii, în legătură cu deciziile de la echipă.

Mirel Rădoi și motivul excluderilor lui Hanca, Vînă, Ivan și Markovic

În cazul lui Andrei Ivan, excluderea a fost decisă din cauza simulărilor repetate, la Jovan Markovic este veșnica problemă a kilogramelor în plus, în timp ce Sergiu Hanca și Ionuț Vînă motivele țin mai degrabă de evoluții, atitudine și implicare la antrenament și în jocuri.

„Dacă voiam îi țineam în lot (n.r. pe jucătorii excluși), dacă cineva se crede mai presus decât alții nu vor juca. Eu nu stau să mă rog de nimeni, eu cred că ar trebui să înțeleagă. Ai greșit o dată, îți mai dau o șansă, că am fost și eu jucător, dar la a treia ești exclus. Indolența, suficiența, nu stau să-i cântăresc pe toți”

„Pe Ivan l-am avut la tineret. L-am rugat să nu mai simuleze. Am pus și amenzi. Dar ce face? Simulează cu Voluntari și se accidentează. De Marko (n.r. Jovan Markovic) m-am rugat să facă anumi te lucruri. Dacă noi ne rugăm de el și ne dorim mai mult ca el, e o problemă. Sergiua jucat titular toate meciurile”

„La Ocna Mureș putea fi o rușine chiar mai mare, ține adversarul într-una, de parcă eram la o miuță între noi. Pe Vînă l-am adus de la echipa a doua. Era acolo cu Nistor. Dan a știut să profite de șansă, el nu. Doamne-ferește să am ceva cu ei, departe de mine gândul ăsta. Momentan sunt excluși, vom vede pe ce perioadă. Eu când am vorbit de evaluare am vorbit serios”,

a declarat Mirel Rădoi la finalul meciului cu Rapid.
Exit mobile version