Mirel Rădoi a anunțat ce va schimba la Universitatea Craiova

Mirel-Radoi-Universitatea-Craiova

foto playsport.ro

Meciul dintre Universitatea Craiova – Zorya Lugansk are loc joi, de la ora 20.30, pe stadionul Ion Oblemenco și contează pentru manșa retur a turului trei preliminar din Conference League.

La conferința de presă premergătoare partidei, Mirel Rădoi a anunțat că, spre deosebire de jocul echipei din mandatul lui Laszlo Balint, va veni cu modificări.

Mirel Rădoi își dorește ca echipa sa să practice un pressing agresiv și să stea inclusiv cu fundașii destul de departe de propria poartă, ceea ce a implementat și la echipa națională.

”În mare, mă știți. Cred că vom reuși să ne poziționăm puțin mai sus cu liniile. Așa cum am spus, sunt sigur că prin posesie, prin așezare, prin personalitate, dinamica în joc, ne vor face un pic să ne retragem, dar va trebui și acolo să știm zonele pe care le vom apăra”,

„Nu vreau să vorbesc despre Nistor, dar toată lumea este în lot. Primul unsprezece nu-l vom decide decât după masa de prânz. În mare, am idee despre el, dar sunt câteva semne de întrebare”

a declarat Mirel Rădoi.

Universitatea Craiova pornește cu șansa a doua la calificarea în play-off-ul de Conference League, din cauza înfrângerii cu 0-1 din turul disputat în Polonia.

Arbitrul delegat la Universitatea Craiova – Zorya Lugansk

Meciul Universitatea Craiova – Zorya Lugansk, contând pentru manşa secundă a turului 3 preliminar din Conference League, programat joi, de la ora 20.30, pe stadionul „Ion Oblemenco”, va fi arbitrat de compatrioţi ai preşedintelui UEFA, Aleksandr Ceferin.

Astfel, brigada slovenă delegată la partida din Bănie îl are la centru pe Matej Jug, iar asistenţi sunt Matej Zunic şi Manuel Vidali, în timp ce rezervă este Roberto Ponis.

La debutul pe banca tehnică a Universităţii Craiova, Mirel Rădoi va fi arbitrat de acelaşi „cavaler al fluierului” care a condus şi precedentul meci oficial al antrenorului oltean. Astfel,  Matej Jug a fost delegat la centru la ultimul joc al lui Mirel Rădoi ca selecţioner al naţionalei României, cel câştigat cu 2-0 în Liechtenstein, în noiembrie 2021.

Exit mobile version