Minaur Baia Mare – Universitatea Craiova se va disputa miercuri, de la ora 18:00

Foto: Captură Digi Sport

Universitatea Craiova va juca miercuri, de la ora 18.00, la Baia Mare, în optimile Cupei României, iar singurul gând al alb-albaştrilor este la victorie.

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a afirmat, luni, într-o conferinţă de presă, că Minaur Baia Mare, adversara de miercuri, din optimile de finală ale Cupei României la fotbal, este mult sub nivelul echipei sale şi că elevii săi trebuie să facă totul pentru a evita o surpriză.

„Jucăm împotriva unei echipe care este mult sub nivelul nostru, deci trebuie să ne respectăm, să facem tot ceea ce ţine de noi să nu avem parte de surprize şi cred că băieţii au înţeles acest lucru şi că vor face o partidă bună şi ne vom califică mai departe”,

a declarat Laurențiu Reghecampf.

Chiar dacă meciul pare unul accesibil la prima vedere, tehnicianul Craiovei a menţionat că niciun sportiv nu va fi menajat.

Nocturnă mobilă la Baia Mare pentru meciul cu Universitatea Craiova

Pentru a putea disputa meciul cu Universitatea Craiova pe arena din Baia Mare, gazdele au apelat la o instalație mobilă de nocturnă, care a costat 300.000 de lei, însă problemele vor apărea la nivelul gazonului.

Cu câteva zile înainte de meci, suprafața de joc de pe stadionul „Viorel Mateianu” nu se prezintă în condiții bune, existând mai multe zone în care iarba lipsește.

Exit mobile version