Minaur Baia Mare – Universitatea Craiova 0-4. Trupa lui Reghecampf victorie fără emoții

Minaur-Universitatea

foto Hepta

Universitatea Craiova a trecut cu 4-0 de Minaur Baia Mare în „optimile” Cupei României. Laurențiu Reghecampf, antrenorul oltenilor, e deja cu gândul la următorul meci, cu CS Mioveni.

Laurențiu Reghecampf a trimis în teren câțiva jucători care sunt de obicei rezerve, însă chiar și așa, echipa a mers ceas.

Golurile oltenilor au fost marcate de Gustavo ‘9, Constantin ’15, Bălașa ’54 și Koljic ’56.

Laurențiu Reghecampf mulțumit de elevii săi

La finalul întâlnirii, antrenorul grupării din Bănie, Laurențiu Reghecampf, a fost mulțumit că elevii săi au rezolvat meciul din optimi încă din primele minute.

„Ăsta a fost obiectivul nostru, să ne câștigăm meciul, să marcăm cât mai repede având condițiile în care am jucat. A fost foarte frig, gazonul nu s-a prezentat în cele mai bune condiții, dar cred că ne-am descurcat și este foarte important că ne-am calificat în sferturi. Nu am odihnit pe nimeni.

Am încercat să introduc pe teren jucătorii cel mai bine pregătiți, având în vedere că în 3 zile avem un meci cu Mioveni și trebuie să-l pregătim. Cred că pentru acest meci de Cupă au intrat cei mai pregătiți jucători și și-au făcut datoria cum trebuie. Am respectat competiția, ne-am respectat pe noi, clubul și am încercat să introducem cei mai buni jucători“,

a declarat Laurențiu Reghecampf la Digi.

În acest moment, Universitatea Craiova are o serie de șase victorii la rând în toate competițiile, perioadă în care oltenii au înscris 18 goluri și nu au încasat nici unul. Echipa lui Reghecampf este pe locul secund în Liga 1, la un puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Exit mobile version