Mihai Rotaru, supărat pe toată lumea: „Așa ceva nu se acceptă!”

Mihai Rotaru

foto orangesport.ro

Mihai Rotaru s-a arătat extrem de supărat după Universitatea Craiova – Farul 1-1. Finanțatorul oltenilor s-a luat inclusiv de jucători, potrivit fanatik.ro.

Universitatea Craiova a ratat șansa de a o egala la puncte pe CFR Cluj în play-off-ul SuperLigii. Echipa lui Eugen Neagoe a remizat, scor 1-1 cu Farul în etapa a 8-a, iar după meci, Mihai Rotaru și-a criticat inclusiv jucătorii. Finanțatorul este nemulțumit de procentajul atacanților olteni în fața porții.

În ciuda numeroaselor ocazii de a marca, Universitatea Craiova a reușit doar un egal cu liderul Farul pe „Ion Oblemenco”. Singurul gol al partidei a fost marcat din penalty de către Andrei Ivan. Mihai Rotaru s-a plâns de eficiența jucătorilor olteni în fața porții.

„Exact ce am discutat și cu băieții, cu staff-ul. Dincolo de ghinion că e clar că suntem cea mai ghinionistă echipă din play-off, dacă avem cinci meciuri în care avem 150 de ocazii și noi dăm trei goluri, dintre care două din penalty înseamnă că o mare parte din problemă ne-o cauzăm singuri și ne aparține”

„Trebuie să ne uităm în oglindă și în ograda noastră și trebuie să vedem de ce se întâmplă asta. Pentru că nu e normal să ai 33 de ocazii cu Farul și tu să dai un gol din penalty”, 

a declarat Mihai Rotaru.

Mihai Rotaru contestă deciziile de arbitraj: „Exclus așa ceva”

Mihai Rotaru i-a găsit „vinovați” pe Vlădoiu și Mitrea la golul marcat de brazilianul Mateus în poarta lui Laurențiu Popescu. Totul după ce finanțatorul a reclamat un corner la faza premergătoare golului. Totodată, finanțatorul clubului din Bănie a contestat penalty-ul ușor primit de Farul și ratat de Denis Alibec.

„Dincolo de faptul că până să li se acorde lor un penalty inexistent, noi aveam tot meciul sub control și practic acolo ne-au întors. Dar avem un gol extrem de stupid luat. Din trei stupizenii ca să le spun așa. Prima a arbitrului pentru că la faza aceea noi am avut un corner clar”

„Nu ne-a dat corner după care Vlădoiu greșește, greșește și Mitrea și luăm gol. Trebuie în primul și primul rând să vedem de ce în cinci meciuri avem 150 de ocazii și înscriem două goluri din penalty. (n.r. penalty pentru Farul) Exclus așa ceva. În primul rând când un arbitru VAR se uită cinci la minute la fază înseamnă că e o problemă acolo și lași ce a decis arbitrul”

„Mai mult decât atât, a fost un contact de joc, iar dacă mergem mai departe Alibec mai face un pas și după aceea cade. Este exclus să fi fost penalty. Uitați-vă pe dinamica fazei, nu pe stop cadru, în care se vede că Alibec trece, mai face un pas, și își aduce aminte că trebuie să cadă”, 

a mai spus Rotaru.

Mihai Rotaru, dur cu jucătorii după remiza cu Farul

Patronul oltenilor a continuat să conteste deciziile de arbitraj din partida Universității Craiova cu Farul. Finanțatorul echipei antrenate de Eugen Neagoe a dat exemplu meciurile oltenilor cu FCSB și CFR Cluj când, de asemenea, „juveții” au avut ocazii, însă pe care nu le-au fructificat.

„Astea înseamnă că nu suntem responsabili în fața porții. Le-am spus chiar înainte de meciul cu Farul, când în ultimele patru meciuri: două cu FCSB și două cu CFR Cluj, au fost meciuri incredibile. Asta înseamnă că noi avem o capacitate de concentrare în fața porții care lasă de dorit”

„Nu se poate așa ceva. Dacă era un meci da. ‘E un meci, portarul bun, n-a vrut să intre’. Dar când ai cinci meciuri atunci e o problemă. Să nu uităm și cu Rapid. I-am bătut cu 3-1, dar ne-au condus cu 1-0 și până să dăm 1-1, 2-1, noi am ratat foarte multe ocazii”,

a adăugat finanțatorul.

„Nicio echipă din România nu are banca noastră”

„Așa ceva nu se acceptă. Ei trebuie să fie răspunzători, sunt acolo, sunt jucători cu o calitate extraordinară. Uitați-vă cine era pe banca noastră. Era Koljic, era Baiaram, Roguljic. O să revină Ndong, Bancu, Raul Silva. Nicio echipă din România nu are banca noastră”

„Îl aveam și pe Crețu pe bancă, Căpățână. O bancă pe care nimeni nu o are în România. Iar cei din teren, calitate. Pentru că ocaziile este clar că ni le creăm pentru că avem calitate foarte mare”, 

și-a încheiat discursul Mihai Rotaru.

Rotaru anunță cine va conduce echipa în sezonul viitor

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a vorbit despre viitorul lui Eugen Neagoe pe banca tehnică.

Recent, în presă au apărut informații potrivit cărora Universitatea Craiova ar vrea să se despartă de Eugen Neagoe și să apeleze din nou la Laurențiu Reghecampf, cel care se află acum în Azerbaidjan, la Neftchi Baku.

Mihai Rotaru spune că informațiile apărute sunt false și exclude o schimbare de antrenor la Universitatea Craiova. Indiferent de locul pe care îl vor ocupa oltenii la finalul acestui sezon, Eugen Neagoe va conduce echipa și în stagiunea următoare, declară omul de afaceri.

Cu două runde înainte de final, Universitatea Craiova se află pe locul 4, cu 37 puncte, la două lungimi sub CFR Cluj și la două peste Rapid. În etapa următoare, oltenii vor juca pe terenul Rapidului.

Exit mobile version