Mihai Rotaru supărat pe șeful CCA: Arbitrajul românesc trebuie condus de la faţa locului

Mihai-Rotaru

foto playsport.ro

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a declarat că preşedintele CCA, Kyros Vassaras, ar trebui să plece acasă dacă nu poate conduce arbitrajul românesc “de la faţa locului”.

Rotaru este de părere că Vassaras nu poate ajuta fotbalul românesc deoarece încearcă să conducă CCA de la distanță, din Grecia.

Rotaru: „Noi am pierdut nemeritat undeva la 10 puncte”

„Campionatul ăsta nu am câștigat nici măcar un punct nemeritat, adică dintr-o fază norocoasă, într-un meci echilibrat, sau din avantajul unei faze litigioase, noi să înscriem dintr-un penalty care nu a fost sau dintr-un ofsaid. Noi am pierdut nemeritat undeva la 10 puncte. Avem cele două contracanditate care au cel puțin 12 puncte câștigate prin noroc sau prin decizii greșite ale arbitrajului. Dacă ceilalți au avut 10-12 puncte minim câștigate prin noroc, nu suntem furioși pe norocul lor, ci pe ghinionul nostru, și noi am fi avut 10 puncte în plus, acum eram la două puncte de locul 2„,

a declarat Mihai Rotaru.

Arbitrajul românesc trebuie condus de la fața locului

Patronul Universității Craiova i-a transmis lui Vassaras să plece de la șefia CCA, dacă nu poate lucra 24/24 de la fața locului. Rotaru a făcut o paralelă cu Marinos Ouzounidis, fost antrenor în Bănie, care a încercat foarte mult să se adapteze în țara noastră.

„I-aș spune lui Vassaras să plece. Nu se poate conduce. Arbitrajul românesc trebuie condus de la fața locului. Dacă tu nu poți sta aici, nu poți să conduci. Nu există management de la distanță în arbitraj. Trebuie să discuți om cu om. Trebuie să discuți cu Barbu față în față. Mută-te aici, muncește 7 din 7, 24 din 24. Dacă nu poți, du-te acasă. Am venit într-o țară, stau aici, hai să învăț limba. Ouzounidis a reușit să țină un sfert de conferința în limba română. Ori rămâne 24 din 24, ori să plece”,

a mai spus patronul Universității.

Luni, 13 decembrie, Kyros Vassaras va avea o întâlnire cu jurnaliştii, la Casa Fotbalului, de la ora 13.00.

Exit mobile version