Mihai Rotaru și Gigi Becali s-ar putea duela nu doar în campionat, ci și pe piața transferurilor

Gigi-Becali-Mihai-Rotaru

foto prosport.ro

Mihai Rotaru și Gigi Becali s-ar putea duela nu doar în campionat, ci și pe piața transferurilor. Finanțatorul Universității Craiova îi dorește pe David Miculescu și Nicolae Păun, ambii jucătorii fiind deja ofertați de Gigi Becali, patronul de la FCSB.

Antrenorul oltenilor, Laurențiu Reghecampf, va continua la Universitatea Craiova și s-a pus deja la masă cu Mihai Rotaru pentru a discuta despre viitorul echipei și despre ce jucători vor transfera în această iarnă.

Oltenii vor pune pe liber mai mulți jucători în următoare perioadă, însă trebuie să acopere posturile lăsate libere.

Laurențiu Reghe și Mihai Rotaru doresc fix aceiași jucători pe care-i vrea și Gigi Becali la FCSB: David Miculescu de la UTA (20 de ani, aripă) și Nicolae Păun de la Sepsi (22 de ani, mijlocaș defensiv).

Gigi Becali negociază „la sânge” transferul lui David Miculescu

Gigi Becali negociată „la sânge” transferul lui David Miculescu de la UTA Arad. „Bătrâna Doamnă” cere un milion de euro pentru atacantul de 20 de ani, însă patronul FCSB este dispus să scoată din buzunare doar 500.000 de euro.

David Miculescu este cotat pe site-urile de specialitate la 400.000 de euro. În acest sezon, atacantul de la UTA Arad a marcat de cinci ori, iar prestaţiile sale au fost remarcate de Gigi Becali. Patronul FCSB oferă jumătate de milion de euro pentru acesta.

Gigi Becali a pus ochii şi Nicolae Păun. Patronul lui Sepsi nu îl lasă să plece până la vară și i-a fixat deja prețul. Finanțatorul roș-albaștrilor trebuie să scoată din buzunare 500.000 de euro pentru mijlocașul de 22 de ani.

Exit mobile version