Mihai Rotaru s-a hotărât! Începe reconstrucția Universității Craiova

Mihai-Rotaru-schimbari

foto fanatik.ro

Mihai Rotaru, patronul formației Universitatea Craiova, anunță plecări în masă de la gruparea din Bănie la finalul sezonului 2022-2023.

Universitatea Craiova nu și-a îndeplinit niciun obiectiv în sezonul 2022-2023, iar oltenii ar putea chiar să încheie play-off-ul pe locul patru și să rateze cupele europene.

Mihai Rotaru și oficialii formației din Bănie au început să își pregătească strategia de transferuri pentru sezonul viitor, iar afaceristul a anunțat că vor pleca 4-5 jucători de la echipă. Mai mult, Rotaru a dezvăluit și că va aduce tot atâția jucători, iar 2-3 chiar să fie titulari.

„Niciodată n-au fost multe plecări sau veniri, de obicei maximum 4-5. Vom menține acest lucru. Nu vrem să schimbăm complet echipa în fiecare an, dar vom aduce niște jucători dintre care 2-3 să fie titulari”,

a declarat Mihai Rotaru conform Digi Sport.

Ce jucători sunt în pericol să plece de la Universitatea Craiova

Pe lista jucătorilor de la Universitatea Craiova care pot pleca în vară se numără Sergiu Hanca, Ionuț Vînă, Bogdan Mitrea și Ante Roguljic. Primii doi se află în conflict cu Mihai Rotaru după ce au mers la comisii pentru a-și face dreptate după ce au fost excluși din lot, iar ceilalți doi sunt pe lista neagră a patronului.

Mai mult, Valerică Găman și Bogdan Vătăjelu vor pleca 100% de la trupa din Bănie deoarece le expiră contractele.

De la Universitatea Craiova a plecat și Rivaldinho la începutul lunii mai, deși mai avea contract cu gruparea din Bănie. Brazilianul în vârstă de 28 de ani și-a reziliat înțelegerea cu trupa lui Mihai Rotaru, iar la scurt timp a fost prezentat oficial la Farul Constanța, campioana din Superliga.

Alexandru Mitriță, pe lista lui Mihai Rotaru

Pe lista venirilor ar putea să fie chiar Alexandru Mitriță, fotbalistul cedat sub formă de împrumut de New York City la Al Raed. 

Finul lui Mihai Rotaru și-ar dori o revenire în Bănie, la fel și patronul Universității Craiova, dar acest lucru se va întâmpla dacă internaționalul român nu primește o ofertă mai bună.

Alexandru Băluță, negocieri pentru revenirea la Universitatea Craiova

După ce a demarat tratativele cu Alex Mitriță, patronul Universității Craiova încearcă să detoneze o altă bombă: revenirea lui Alexandru Băluță, potrivit prosport.ro.

Negocierile dintre Rotaru și fotbalistul care mai are contract cu Akademia Puskas până în iunie 2023 sunt avansate. Finanțatorul Craiovei are un vis, să își vadă echipa campioană, și pentru acest lucru e dispus să reunească sub culorile „juveților” un cvartet de aur: Andrei Ivan (pe stânga), Alex Mitriță (în centru), Alex Băluță (în dreapta), toți în spatele vârfului Jovan Markovic.

Ar fi, probabil, cel mai puternic atac din Superliga și un motiv pentru ca fanii olteni să viseze, alături de finanțatorul lor la un titlu pe care Bănia fotbalistică îl așteaptă de atâta vreme.

Exit mobile version