Mihai Rotaru pune presiune pe jucătorii Universității Craiova! Ce obiective le-a impus jucătorilor și lui Laszlo Balint

Mihai-Rotaru

foto prosport.ro

Mihai Rotaru i-a băgat în ședință pe jucătorii Universității Craiova! Patronul oltenilor vrea cu orice preț mai ales calificarea în grupele Conference League. Adversara oltenilor în turul al doilea preliminar este Vllaznia Shkoder.

Mihai Rotaru are ambiții mari în sezonul viitor, iar omul de afaceri a ales să meargă în Austria, pentru a fi aproape de echipa preluată recent de Laszlo Balint.

Cu această ocazie, jucătorii au aflat că trebuie să se lupte la titlu, dar mai ales să prindă grupele Conference League, acolo unde România a avut o singură reprezentantă în sezonul trecut: CFR Cluj.

Conference League, marea țintă a Universității Craiova

“Alb-albaștrii” sunt neînvinși în meciurile de pregătire: 4-1 cu Arminia Bielefeld (echipă retrogradată în Bundesliga 2), 1-1 cu Qarabag (campioana Azerbaidjanului).

Prioritatea echipei din Bănie este calificarea în grupele Conference League, care poate aduce câteva milioane de euro în conturile clubului.

Universitatea Craiova va juca împotriva echipei albaneze KF Vllaznia, în turul doi preliminar din UEFA Europa Conference League 2022-2023.

Potrivit tragerii la sorți, manșa tur este programată pe 21 iulie, în Albania, iar returul este programat pe 28 iulie, la Craiova.

Balint, convins că Universitatea Craiova e favorită cu Vllaznia

Laszlo Balint a declarat că Vllaznia este un adversar accesibil, dar a subliniat că are nevoie de întăriri în privința lotului de jucători.

„La prima vedere, Vllaznia pare un adversar accesibil, dar să nu uităm particularitatea fotbalului albanez, un fotbal axat mult pe acel spirit de determinare, un fotbal agresiv. Trebuie să fim pregătiți din toate punctele de vedere”

„Vrem să avem un parcurs cât mai lung în Conference League, iar în campionat lucrurile sunt clare. Trebuie să ne luptăm pentru trofeu”

a spus Laszlo Balint.
Exit mobile version