Mihai Rotaru pune presiune pe jucătorii Universității Craiova

Mihai Rotaru

foto orangesport.ro

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, pune presiune pe jucătorii săi înaintea meciului cu Sepsi OSK din etapa a 5-a a play-off-ului Superligii.

Patronul Universității susține că nu se mai gândește la titlu după primele patru etape din play-off-ul Superligii, dar îi avertizează pe jucătorii lui Eugen Neagoe că trebuie să termine sezonul pe un loc de cupele europene.

Mihai Rotaru pune presiune pe jucătorii Universității

Mihai Rotaru crede că Universitatea Craiova va avea o misiune dificilă la meciul cu Sepsi OSK din etapa a 5-a.

„Cu Farul am făcut un meci foarte prost, dar ne-au scăpat 6 puncte printre degete. Imaginați-vă unde eram acum dacă aveam 3 puncte cu Farul și încă 2 cu CFR?  Ne băteam la primul loc… Nu luăm titlul în considerare, dar e important să ne batem la podium”

„Noi ne focusăm pe acest final de campionat. Este important ca Universitatea Craiova să aibă continuitate și să se califice în cupele europene. Sper să nu se întâmple acest lucru (n.r. ca locul 4 să nu meargă în cupele europene)”

„Este important să avem continuitate, dar știm că la Sepsi am avut probleme. Contează modul în care o să abordăm acest meci. Sper ca toată lumea să fie 100% concentrată, aptă și să avem un rezultat bun. La Farul au fost aproape să egaleze, au bătut Rapid cu 2-0, la CFR au condus… Îi știu pe cei de acolo, sunt ambițioși, au de plătit o datorie. Vor dori să câștige, vor face tot posibilul ca acest lucru să se întâmple”,

a declarat Mihai Rotaru la digisport.ro.

Cârțu a făcut calculele și a anunțat noul obiectiv

Sorin Cârțu a dovedit că este mai optimist decât Mihai Rotaru în ceea ce privește locul pe care poate Universitatea Craiova să încheie sezonul.

Sorin Cârțu a spus că oltenii au forța necesară de a încheia sezonul pe treapta a doua a clasamentului.

Dacă Mihai Rotaru se gândește la locul 3, Sorin Cârțu crede că Universitatea Craiova poate să încheie sezonul chiar și pe poziția a doua.

„Trebuie să ne gândim la următoarele partide, la cele cu Sepsi și FCSB. Neapărat trebuie să luăm șase puncte din aceste două jocuri pentru a ne înscrie la lupta pentru locul 2. Obiectivul nostru era campionatul, dar e mai greu acum să se întâmple acest lucru”,

a declarat Sorin Cârțu, potrivit GSP.

Gigi Becali vrea să o ajute pe Universitatea Craiova

După ce FCSB a învins-o pe Farul Constanța, scor 2-1, Gigi Becali a declarat că vrea ca trupa din Bănie să termine peste echipa antrenată de Adrian Mutu.

„Craiova joacă un rol. Pentru ea, pentru locul 4, pentru cupele europene. Se bat cu Rapid! Noi o să o ajutăm pe Craiova. Suntem prieteni (n.n. râde). Ei trebuie să bată pe Sepsi, să nu facă precum Craiova cealaltă. Noi am bătut și ei au mâncat bătaie. Să nu facă la fel”, 

a declarat Gigi Becali.

Clasamentul din play-off-ul Superligii după 4 etape:

  1. Farul Constanța – 39 de puncte
  2. CFR Cluj – 38 de puncte
  3. FCSB – 37 de puncte
  4. Universitatea Craiova – 32 de puncte
  5. Rapid București – 28 de puncte
  6. Sepsi OSK – 24 de puncte
Exit mobile version