Mihai Rotaru, presiune uriașă pe propriii jucători înainte de Universitatea Craiova – FCSB

Mihai-Rotaru

foto playsport.ro

Mihai Rotaru, presiune uriașă pe propriii jucători înainte de Universitatea Craiova – FCSB. Patronul de la Universitatea Craiova a prefațat meciul cu FCSB de duminică.

Universitatea Craiova primește vizita lui FCSB în etapa 6 a play-off-ului Superligii, prima a returului. Oltenii au recunoscut în trecut că și-au luat gândul de la titlu, după parcursul din ultimele runde, însă țintesc un loc pe podium la finalul stagiunii.

Mihai Rotaru, presiune uriașă pe propriii jucători

Mihai Rotaru a prefațat acest duel, care se va disputa în fața unui stadion arhiplin, și le-a transmis elevilor lui Eugen Neagoe că această partidă este cea mai importantă a sezonului.

„Este un examen pentru toată lumea, pentru mine, pentru toți colegii mei. Să gestionezi un astfel de meci este extrem de complicat. Sunt multe aspecte pe care trebuie să le controlezi. Este un examen pentru preparatorii fizici, pentru vânzătorii de bilete, pentru toată lumea”

„Este un meci greu și trebuie să dăm măsura valorii noastre. Și pentru jucători este important. De la portar, la atacant, la rezerve. Ăsta este un meci important, restul sunt examene parțiale, să spunem așa. Este un examen de an și mai avem vreo patru până la final. Nu există în acest play-off favoriți sau nefavoriți”,

a declarat Mihai Rotaru, pentru Digi Sport.

Rotaru contestă barajul de calificare în Conference League

Patronul oltenilor nu este de acord cu sistemul de calificare în Conference League care se aplică în Superliga.

Finanțatorul clubului din Bănie spune că nu poate să înțeleagă și să accepte că locul 3 din play-off se va duela cu învingătoarea dintre locurile 1 și 2 din play-out pentru calificarea în competițiile continentale.

„Mi se pare o prostie barajul pentru locul de Europa. Suntem trei echipe cu peste 10 milioane de euro, cu aport privat. Vine Rapidul cu 8 milioane din spate. O echipă își va juca soarta campionatului într-o singură manșă. Nu poți să joci soarta echipei la black jack. Toate echipele dau jucători la națională”

„Nu este necesar să lași o echipă să joace meci de baraj, ca la cazinou. Plătim mult prea mult pentru acest meci de baraj. Anul trecut era altceva. Într-un meci riști să iei un «roșu», te trezești în 10 oameni, plus un an în care ai investit, pierzi în fața echipei din play-out”,

a mai spus Rotaru.

Oltenii traversează un moment bun și ocupă locul 4 în clasament, la două puncte distanță de FCSB și la 7 de liderul Farul.

Duelul dintre Universitatea Craiova și FCSB este programat duminică, 30 aprilie, de la ora 21:00, în etapa cu numărul 6 din play-off-ul SuperLigii.

Pe FCSB o așteaptă infernul în Bănie

Meciul CS Universitatea Craiova – FCSB se va disputa cu casa închisă. S-a deschis și „Peluza Sud” și nu mai sunt decât în jurul a 4.000 de bilete disponibile.

Forma bună a echipei și posibilitatea de a trece înaintea roș-albaștrilor în clasament i-a îndemnat pe fani să ia cu asalt casele de bilete.

Până marți seară se vânduseră peste 20.000 de bilete, la care se adaugă și cele 4.000 de abonamente date la începutul stagiunii.

La o așa cerere, organizatorii au deschis și „Peluza Sud” a stadionului „Ion Oblemenco”, destinată în mod normal suporterilor rivalei locale FCU Craiova.

Exit mobile version