Mihai Rotaru pregătit să facă curățenie generală. Ce nume grele vor pleca de la Universitatea Craiova

Mihai-Rotaru-Craiova

foto prosport.ro

Mihai Rotaru, patronul clubului Universitatea Craiova, și antrenorul Eugen Neagoe sunt pregătiți să facă o curățenie generală la echipă. După ce Universitatea Craiova a ieșit din lupta pentru titlu, după eșecul cu FCSB, scor 1-2, oltenii au început să facă curățenie în lot, potrivit prosport.ro.

Rivaldinho, atacantul brazilian în vârstă de 28 de ani, este primul jucător care a plecat de la Universitatea Craiova în această perioadă. S-ar putea să nu fie și singurul.

Mihai Rotaru pregătit să facă curățenie generală

Sergiu Hanca (extremă dreapta), Valerică Găman (fundaș central), David Lazar (portar), Bogdan Mitrea (fundaș central), Ionuț Vînă (mijlocaș central) și Ante Roguljic (mijlocaș ofensiv) sunt jucătorii de pe lista neagră a patronului Mihai Rotaru, potrivit GSP.

La Universitatea Craiova ar urma o reconstrucție a lotului pentru sezonul viitor și vor fi îndepărtați jucătorii cu salarii mari pe care antrenorul Eugen Neagoe nu s-a prea bazat în acest sezon, iar altora nu li se vor mai prelungi înțelegerile.

Cifrele jucătorilor aflați pe lista neagră a lui Mihai Rotaru

Sergiu Hanca a jucat 10 meciuri pentru Universitatea Craiova în acest sezon din Superliga, reușind să înscrie și un gol. Acesta este cotat de către Transfermarkt la 650 de mii de euro.

Valerică Găman, cotat la 300 de mii de euro, a jucat 14 meciuri pentru Universitatea Craiova în campionat. În stagiunea precedentă, acesta a bifat 17 apariții în prima ligă.

David Lazar a adunat 15 meciuri între buturile oltenilor, în acest sezon al primei ligi. Portarul are o cotă de piață de 500 de mii de euro.

Bogdan Mitrea a reușit să înscrie două goluri în cele 17 partide jucate pentru gruparea din Bănie în acest sezon din Superliga. Fundașul central este cotat de 500 de mii de euro de către Transfermarkt.

Ionuț Vînă, cu o cotă de piață de 250 de mii de euro, a bifat doar cinci apariții în campionat pentru Universitatea Craiova, după ce în sezonul precedent a reușit să înscrie două goluri în 19 meciuri jucate în Liga 1.

Ante Roguljic a jucat cel mai mult dintre cei aflați pe lista neagră: 24 de meciuri pentru Universitatea Craiova în această ediție de campionat. A înscris însă doar un gol. Cota de piață a croatului este de 300 de mii de euro.

Exit mobile version