Mihai Rotaru pregătește un nou transfer. Sorin Cârțu: ”E jucător cu calitate!”

mihai-rotaru

foto prosport.ro

Mihai Rotaru a dat lovitura și s-ar fi înțeles cu FC Argeș pentru transferul lui Alexandru Ișfan, mjlocașul de 22 de ani care a impresionat în tricoul piteștenilor, potrivit prosport.ro.

În cursul zilei de joi au existat câteva discuții între oficialii argeșeni, în frunte cu primarul Gentea, și reprezentanții oltenilor, în urma cărora părțile s-ar fi pus de acord: o sumă de bani plus un jucător U21.

FC Argeș ar umra să primească 600.000 de euro în schimbul lui Ișfan, urmând ca un jucător U21 să ajungă sub formă de împrumut la Pitești. Vizatul este George Cîmpanu (21 ani), cel care a marcat 6 goluri și a oferit 3 pase decisive sezonul trecut pentru Craiova, sub comanda lui Laurențiu Reghecampf. 

Sorin Cârțu: ”E jucător cu calitate!”

Și Sorin Cârțu a anunțat că există discuții cu FC Argeș pentru Alexandru Ișfan.

”Ișfan e un jucător interesant. E interes, știu că au fost și ceva discuții sau propuneri. Sunt lucruri care privesc patronii echipei

E interesant jucătorul, mie îmi place. Și în ideea asta (n.r – de a-l înlocui pe Gustavo), dar nu trebuie neapărat să înlocuiască pe cineva. Vine să aibă postul lui. Dacă luăm ceva, pe ideea asta luăm. E jucător cu calitate”,

a spus Sorin Cârțu.

Fotbalistul și-a dat acordul să facă pasul spre Universitatea Craiova

Fotbalistul și-a dat acordul să facă pasul spre Universitatea Craiova. Chiar dacă FCSB ar face o ofertă identică, Ișfan ar fi transmis că își vede viitorul mai degrabă în Bănie.

Mijlocașul de 22 de ani a impresionat la FC Argeș și poate acoperi mai multe zone ale terenului, ceea ce îl face cu adevărat special. Acest lucru este știut și de piteșteni, care au pretenții clare în ceea ce privește suma de transfer, mai ales că mare parte din bani vor merge către cei de la Mioveni, în baza unui procent păstrat de aceștia.

Alexandru Ișfan a sosit la FC Argeș în vara lui 2021. Mijlocașul ofensiv a adunat 44 de meciuri sub comanda lui Andrei Prepeliță (36 ani), în care a marcat de 4 ori și a oferit două pase decisive. 

Exit mobile version