Mihai Rotaru pregătește transferul verii în fotbalul românesc

universitatea-craiova-Mihai-Rotaru

foto fanatik.ro

Mihai Rotaru pregătește transferul verii în fotbalul românesc. Universitatea Craiova se gândește deja cum va arăta formația din Bănie pentru sezonul următor. Pentru a spera la mai mult în viitorul sezon din SuperLiga, cei de la Universitatea Craiova încearcă lovitura verii pe piața transferurilor.

Alex Mitriță este prima lovitură pe care Mihai Rotaru vrea să o dea în vară la Universitatea Craiova, acolo unde vrea să facă o echipă capabilă să se lupte cu șanse reale la titlu în sezonul viitor. Discuțiile dintre părți sunt avansate, dar rămâne ca fotbalistul să își rezolve situația contractuală cu cei de la New York City, potrivit prosport.ro.

Mihai Rotaru pregătește transferul verii în fotbalul românesc

Internaționalul român este primul nume de pe lista finanțatorului oltenilor în încercarea de a reuși să formeze în Bănie o echipă care să atace în sfârșit titlul în Superliga și să fie capabilă să ducă ritmul până la final, iar din aceste considerente, Mihai Rotaru este pregătit să facă un efort financiar extrem pentru a-l convinge pe fotbalist să se alăture proiectului.

În acest sezon, Universitatea Craiova a reușit mai multe victorii importante și le-a învins cel puțin o dată pe Farul Constanța, FCSB, CFR Cluj sau Rapid, însă formația pregătită de Eugen Neagoe nu a mai reușit să țină pasul odată ce a obținut accesul în play-off și a dezamăgit crunt, obținând numai două victorii în primele 8 etape, iar acum singura miză rămasă pentru olteni este obținerea locului 3.

Pentru a evita un scenariu asemănător și în următoarea stagiune, Mihai Rotaru este pregătit să-l transforme pe Alexandru Mitriță în cel mai bine plătit fotbalist al echipei în cazul în care va reuși să-l convingă să se alăture alb-albaștrilor.

Împrumutat în acest moment de New York City FC în Arabia Saudită, la Al Raed, românul urmează să revină la formația din Statele Unite ale Americii după încheierea sezonului în curs.

Singurul impediment care ar putea sta în calea realizarea transferului este reprezentat de contractul internaționalului român cu echipa din Major League Soccer, care se va încheia pe 31 decembrie 2024.

Cum este foarte puțin probabil ca Mihai Rotaru să scoată din buzunar câteva milioane de euro pentru a-l transfera pe fotbalist, acesta ar trebui să-și rezolve situația contractuală cu New York City FC, formație care a achitat nu mai puțin de 8.000.000 de euro în 2019 în schimbul său.

Exit mobile version