Mihai Rotaru pregăteşte marea bombă! Ce antrenor vrea la Universitatea Craiova

Mihai-Rotaru-Universitatea-Craiova-antrenor

foto playsport.ro

Universitatea Craiova alternează momentele bune cu cele proaste de când a fost preluată de bulgarul Ivaylo Petev. În acest context, o persoană din anturajul echipei a vorbit despre planul care poate duce la o lovitură epocală a lui Mihai Rotaru.

Ultimele două rezultate, 2-2 cu U Cluj pe teren propriu și tot 2-2 cu FC Botoșani, în deplasare, au învolburat din nou apele în Bănie, iar posibilitatea aducerii unui alt antrenor capătă consistență.

Marius Şumudică (52 de ani) ar putea fi noul antrenor de la Universitatea Craiova. Actualul tehnician al turcilor de la Gaziantep este foarte apreciat în rândul fanilor din Bănie.

Vestea că Marius Șumudică ar putea ajunge la un moment dat antrenorul Universității Craiova circulă în presa sportivă din România deja de ani buni. Antrenorul în vârstă de 52 de ani are o relație de prietenie cu Mihai Rotaru și chiar au negociat de câteva ori.

Finanțatorul Universității Craiova a recunoscut, în trecut, că Șumudică ar putea deveni antrenorul echipei sale într-o bună zi.

Acel moment ar putea veni cât de curând, având în vedere situația în care se află cele două părți. Universitatea Craiova nu produce rezultatele așteptate sub comanda lui Ivaylo Petev, iar antrenorul bulgar ar putea fi demis dacă nu reușește urgent să schimbe ceva în felul de exprimare al jucătorilor.

Nici pentru Marius Șumudică lucrurile nu merg mai bine

Gaziantep a fost egalată în runda precedentă din Superlig în minutul 90+2, iar echipa a pierdut astfel două puncte uriașe. Gaziantep este pe 17 în Turcia, loc retrogradabil, cu 28 de puncte adunate după 26 de etape.

Având în vedere situațiile menționate, o potențială colaborare între Universitatea Craiova și Marius Șumudică a început să fie luată din nou în calcul. 

Digi Sport a intrat într-un dialog cu o persoană din anturajul clubului din Bănie, care a confirmat faptul că antrenorul lui Gaziantep ar putea fi ofertat de Mihai Rotaru.

„Da, este adevărat că în Craiova se discută de Șumudică. Dar nu doar acum. Se consideră că se poate apropia cum trebuie de jucători și să scoată maximum de la ei. E number one din acest punct de vedere. Pentru că asta e problema lui Petev”

„El e antrenor bun și chiar ca om este de calitate. Dar este rigid și la felul său de a fi e greu să-și apropie fotbaliștii. Și știți cum e la noi. Și cu biciul, dar și cu zăhărelul”, 

a spus un apropiat al echipei, potrivit Digi Sport.

Decizia e în mâinile lui Mihai Rotaru

Momentan, Mihai Rotaru nu a luat o decizie în privința băncii tehnice de la Universitatea Craiova. Însă, singurul care are puterea de a schimba ceva dacă își dorește este chiar omul de afaceri.

„Oricum, indiferent ce vorbim noi și ce apare prin presă, Rotaru este cel care decide, iar în momentul ăsta e în dubiu dacă schimbarea ajută sau nu. Cel mai regretat antrenor aici în ultimii 7-8 ani este Rădoi. Știu că pare surprinzător după ce s-a întâmplat, cum a plecat, cu cine s-a certat, dar eu pe toți i-am auzit spunând că Rădoi a fost cel mai bun. De departe”,

a completat persoana respectivă.

Exit mobile version