Mihai Rotaru, o nouă lovitură de senzație! Universitatea Craiova pregăteşte o revenire de senzaţie în Superligă

Rotaru-Universitatea-Craiova

foto gds.ro

După ce i-a readus în prima ligă din România pe Sergiu Hanca şi Rivaldinho, Universitatea Craiova încearcă „repatrierea” unui alt jucător care a lăsat o impresie bună în România.

Conducerea clubului din Bănie negociază pentru transferul atacantului Ibrahima Tandia, care a evoluat la Sepsi între 2018-2019. De când a plecat de la formaţia covăsneană, Tandia a jucat la Sfaxien, în Tunisia, dar şi la Al Hazem şi Adalah, în Arabia Saudită.

Ibrahima Tandia dar nu a mai evoluat într-un meci oficial de aproape un an, iar Al Adalah ar fi dispusă să renunţe la el, fără pretenţii financiare, în timp ce Tandia speră să-şi relanseze cariera. Cât timp a jucat la Sepsi, Tandia a debutat şi în naţionala Mali, aceea fiind singura selecţie a sa.

Revenire de senzaţie în Superligă

Ibrahima Tandia a mai evoluat în Franţa, la Tours şi Caen, în Ligue 2. Universitatea Craiova l-a mai dorit pe jucătorul malian şi în urmă cu trei ani, oferind 600.000 de euro celor de la Sepsi pentru transferul său, dar jucătorul a preferat să meargă în ţările arabe, unde salariul era mult mai mare decât cel pe care l-ar fi primit în Bănie.

Oltenii l-au dorit atunci pe Tandia pentru a acoperi plecarea lui Alexandru Mitriţă, dar în cele din urmă au apelat la aducerea, sub formă de împrumut, a lui Alexandru Ioniţă, de la CFR Cluj.

În vara aceasta, Universitatea Craiova i-a achiziţionat pe fundaşii Ivan Martic şi Raul Silva, Mihai Rotaru, a anunţat că s-au rezolvat şi transferurile lui Sergiu Hanca şi Rivaldinho.

Gustavo pleacă de la Universitatea Craiova

În schimb, brazilianul Gustavo este şi el pe punctul de a părăsi Universitatea Craiova, în favoarea unei echipe din Iran.

Universitatea Craiova va încasa aproximativ 200.000 de euro în schimbul lui Gustavo, care este pregătit să semneze cu Tractor FC, formație din primul eșalon fotbalistic din Iran. Brazilianul va deveni cel mai valoros jucătorul din lotul noii sale echipe.

Gustavo a mai fost vândut o dată de Universitatea Craiova. Sosit liber de contract în Bănie, în vara lui 2016, de la ACR Messina, jucătorul a plecat doi ani mai târziu la Liaoning FC, pentru 850.000 de euro.

Exit mobile version